Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2010

Νίκη των Κορασίδων του Πορφύρα στο Πέραμα με 3-2

Πρώτη νίκη στα τελευταία 8 χρόνια για ομάδα υποδομής του βόλει γυναικών του Πορφύρα ,στο Πέραμα απο όπου περάσαμε με επικράτηση με 3-2 σετ ,στην αναμέτρηση των δύο συγκροτημάτων για το πρωτάθλημα Κορασίδων της ΕΣΠΕΔΑ.
Οι διακυμάνσεις στην απόδοση μας διέκριναν για ακόμα μία φορά την παρουσία μας αλλά θα πρέπει να δεχθούμε ότι έως έναν βαθμό αυτές είναι φυσιολογικές καθώς πρόκειται για παιδιά και για αναπτυξιακό πρωτάθλημα .
Ο Ερμής Περάματος ήταν αξιόμαχος αντίπαλος και συνετέλεσε με τη μαχητικότητα του ώστε να γίνει ένα ματς που αν μη τι άλλο είχε ενδιαφέρον αν και δεν προσέφερε την ποιότητα που περιμέναμε.
Μπράβο στα κορίτσια του Πορφύρα και την προπονήτρια τους για τη νίκη .Κάθε επιτυχία βοηθά ψυχολογικά και δημιουργεί καλύτερη διάθεση ,χωρίς αμφιβολία .
Το τμήμα βόλει γυναικών του Πορφύρα προσφέρεται πάντως να κλείσει συνεδρίες σε ψυχολόγο  και επίσκεψη σε καρδιολόγο για όσες και όσους το έχουμε ανάγκη μετά απο τις διακυμάνσεις στα σκορ των τριών τελευταίων αγώνων των ομάδων του τμήματος μας ,με Θρίαμβο ( έχασαν 3-2 οι Νεάνιδες) ,Ηλιούπολη ( νίκησαν 3-1 οι γυναιίκες εκτός έδρας ) και Ερμή .
Κλείστε μόνο σειρά προτεραιότητας γιατί μάλλον θα υπάρξει ικανός αριθμός ενδιαφερομένων.
Ειδικά στον καρδιολόγο θα έχουμε ουρά....
Τα σετ ήταν 20-25,25-22,27-25,12-25,12-15.
Α.Ο.Φ. ΠΟΡΦΥΡΑΣ Χατζηπέτρου ,Λιάρου ,Θαλασσινού ,Α.Πρίφτη ,Τσιραντωνάκη ,Μαρκεζίνη ,Ε.Πρίφτη ,Μιγκεελέβα ,Δημητρίου,,Τσαβαρή,Δαρδακούλη,Μουρέλου.


ΑΠΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α.Ο.Φ. ΠΟΡΦΥΡΑΣ