Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2010

Αγώνας προπόνησης με τον Πειραικό

Πορφύρας ,Πειραικός και Φοίνικας μοιράζονται τον ίδιο χώρο ,σε επίπεδο γυναικείων ομάδων και μάλιστα σε Πειραικό και Φοίνικα παίζουν αθλήτριες που αγωνίσθηκαν στον Πορφύρα ενώ στον πάγκο του Φοίνικα είναι ο πρώην προπονητής μας Σωκράτης Μαρμαρινός .
Φέτος ,μετά απο διάφορες παρεξηγήσεις που είναι ανθρώπινο να συμβαίνουν ,οι σχέσεις μας είναι καλύτερες απο ποτέ άλλοτε και πράγματι καμαρώνουμε την εξαιρετική πορεία του Πειραικού που κερδίζει την επάνοδο του απο την Β΄ΕΣΠΕΔΑ και την προσεκτική και σταθερή παρουσία του Φοίνικα .
Το τελευταίο παιχνίδι που δώσαμε σε αυτή τη σαιζόν ,ίσως συμβολικά ,ήταν με τον Πειραικό ,χθες βράδυ .Ηταν ένας αγώνας προπόνησης με τρία ολόκληρα σετ και ένα στους 15 πόντους .Πήραμε δύο σετ εμείς και δύο ο Πειραικός σε ένα ελεύθερο παιχνίδι στο οποίο ο προπονητής μας Γιάννης Μπογιατζόγλου χρησιμοποίησε εκτός απο τις κοπέλλες που έχουν περισσότερο χρόνο συμμετοχής και νεαρές αθλήτριες που στάθηκαν πολύ καλά απέναντι σε μία έμπειρη ομάδα όπως αυτή του Πειραικού .Πασαδόρος μας ήταν η 14χρονη Ανδρονίκη Πρίφτη που βρίσκεται σε καλό δρόμο αλλά ακόμα είναι μόνο στην εκκίνηση .
Καλή Χρονιά σε όλες και όλους .
Ευχές για άνοδο στον Πειραικό και ότι καλύτερο στον Φοίνικα .
Μικρότητες και ανοησίες ας μη  μας βασανίζουν .
Αυτές οι τρείς ομάδες βόλει γυναικών έχουμε κοινό χώρο και ίδια προβλήματα .
Μαζί πρέπει να προχωρήσουμε .Με ενίσχυση της συνεργασίας μας ώστε να γίνει το ''Παναγιώτης Σαλπέας'' μια ακόμα πιο δυνατή φωλιά του βόλει .
Μια γειτονιά είμαστε και αυτό πρέπει να έχουμε πάντα στο μυαλό μας ,αποδεχόμενοι φυσικά τους διακριτούς ρόλους και τυχόν καλύτερες προδιαγραφές και προοπτικές που κάνουν τη διαφορά στο δρόμο προς ένα ανώτερο επίπεδο .
Καλή Χρονιά Μαρία ,Σωκράτη ,Ανδρέα ,Γιάννη .


ΑΠΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ  ΒΟΛΕΙ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α.Ο.Φ. ΠΟΡΦΥΡΑΣ