Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2011

Του Αγίου Βαλεντίνου σήμερα....

Στις 14 Φεβρουαρίου ,σήμερα δηλαδή ,γιορτάζουμε τον Αγιο Βαλεντίνο .Τον Αγιο δηλαδή που προσφέρει μία ωραία αφορμή για να δουλέψουν τα ανθοπωλεία ,τα εστιατόρια ,τα καταστήματα δώρων και να διακινηθούν λούτρινα....
Πέρα απο όλα τα άλλα ,ανεξάρτητα απο το αν κανείς πιστεύει στη διαχρονική ή την προγραμματισμένη με χρονοδιακόπτη και απο το ημερολόγιο αγάπη ,αυτό που το τμήμα βόλει γυναικών του Α.Ο.Φ. Πορφύρας στέλνει σε όλους  ως μήνυμα είναι το εξής
Να αγαπάτε τον εαυτό σας γιατί αν δεν τα έχετε καλά μαζί του ,δεν πρόκειται να τα έχετε καλά και με τους άλλους και μια ζωή θα τους παιδεύετε ,χωρίς να το καταλαβαίνετε.
Να αγαπάτε τον αθλητισμό και ειδικά το βόλει.
Να αγαπάτε τους αδύναμους .Αυτοί περιμένουν απο όσους είναι πιο δυνατοί και πιο τυχεροί .
Να αγαπάτε τους ανθρώπους που αισθάνεστε ότι είναι δικοί σας και να προσπαθείτε να τους δείχνετε ενδιαφέρον ,υποστήριξη αλλά και σεβασμό .Η αγάπη τους δεν είναι ,ποτέ ,αυτονόητη και δεδομένη.
Να αγαπάτε τους γονείς σας και να μην τους ξεχνάτε.Θα έλθει μία ημέρα που θα κλαίτε γιατί δε χτυπάει το τηλέφωνο ώστε να ακούσετε την μαμά ή τον μπαμπά που σήμερα πιστεύετε ότι σας...ζαλίζουν με το ενδιαφέρον τους .   
Καλή σας εβδομάδα.