Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2011

Ευχαριστούμε αλλά δε θα πάρουμε....

Στα γραφεία του Α.Ο..Φ Πορφύρας έφθασε επιστολή πρόσκλησης απο το σωματείο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. για τους προπονητές, τις προπονήτριες και τις αθλήτριες των υποδομών του τμήματος βόλει γυναικών του Α.Ο.Φ. Πορφύρας προκειμένου να παρακολουθήσουν, με δικαίωμα ελεύθερης εισόδου με ονομαστική λίστα που θα έδινε ο σύλλογος μας στον Ολυμπιακό, τον αγώνα βόλει  Ολυμπιακός--Παναθηναικός που θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Τετάρτη στο Ρέντη.
Η ίδια πρόσκληση πήγε και σε άλλα σωματεία του Δήμου Πειραιά αλλά και  της ευρύτερης περιοχής, τα οποία αναπτύσσουν το βόλει γυναικών.
Ως τμήμα βόλει γυναικών του Πορφύρα, ευχαριστούμε για την πρόσκληση αλλά δεν τη δεχόμαστε.
Και οι λόγοι είναι απλοί όσο και σαφείς.
1.Δε μας ενδιαφέρει, σύμφωνα με την κουλτούρα που εμείς έχουμε για τον αθλητισμό, οτιδήποτε αφορά αναμετρήσεις ''αιωνίων αντιπάλων'' και το περιβάλλον στο οποίο αυτές πραγματοποιούνται.

2.Δεν είμαστε πεπεισμένοι ότι υπάρχουν και εν γένει έχουν προβλεφθεί οι απαραίτητες συνθήκες ασφαλείας για τους θεατές ενός τέτοιου παιχνιδιού ,ειδικά στη συγκυρία κατά την οποία πραγματοποιείται.
3.Την Τετάρτη υπάρχει ένα πολύ σπουδαιότερο παιχνίδι βόλει . Ο Πορφύρας μας υποδέχεται τη δεύτερη της βαθμολογίας Ηλιούπολη.Οποια κορίτσια μας έχουν διαβάσει για την επομένη και μπορούν να έλθουν στο γήπεδο, θα θέλαμε να τα δούμε στο πλευρό της γυναικείας ομάδας του Πορφύρα στις 21.45 στο ''Σαλπέας''. Εμείς είμαστε ΜΟΝΟ Πορφύρας στο βόλει και αυτό το ματς μας ενδιαφέρει.
4.Αν και όταν ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. αποφασίσει να δείξει πνεύμα ΕΙΛΙΚΡΙΝΟΥΣ συνεργασίας προς τον Πορφύρα, με τον προσήκοντα ΣΕΒΑΣΜΟ, τότε ενδεχομένως να βρεθούν κοινά σημεία.
Εως τότε, είμαστε σίγουροι ότι ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. μπορεί να προχωρήσει στο βόλει χωρίς χειροκροτητές απο τον Πορφύρα προς τον οποίο έχει φερθεί με αλαζονεία,υποτιμητική δάθεση,κοροιδία και  αδιαφορία συστηματικά και όχι  μόνο σε μία περίπτωση.
Ευτυχώς που ο Πορφύρας μπορεί και χωρίς εσάς, όπως καταλαβαίνετε....


ΑΠΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α.Ο..Φ. ΠΟΡΦΥΡΑΣ