Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2011

Ξεκινάει η προετοιμασία της Εθνικής Κορασίδων για το Euro της Τουρκίας

Λίγες ημέρες απέμειναν για την κλήρωση (στις 5 Φεβρουαρίου στην Κωνσταντινούπολη) της τελικής φάσης του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Κορασίδων που θα διεξαχθεί το διάστημα 30 Απριλίου - 8 Μαΐου στην Άγκυρα και το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ξεκινάει την προετοιμασία του.
Συγκεκριμένα, από την Δευτέρα 7/2/2011 και κάθε Δευτέρα και Τρίτη θα πραγματοποιούνται στο Ολυμπιακό Κέντρο Προετοιμασίας «Σπίτι του Βόλεϊ» στην Παιανία οι προπονήσεις της Εθνικής Κορασίδων υπό την επίβλεψη της Ομοσπονδιακής προπονήτριας Καρολίνας Μπαρζούκα. Τις Δευτέρες οι προπονήσεις θα ξεκινούν στις 18.30 και θα ολοκληρώνονται στις 20.30 και τις Τρίτες το πρόγραμμα θα αρχίζει στις 20.00 και θα τελειώνει στις 22.00.
Για τις πρώτες προπονήσεις, η κ. Μπαρζούκα κάλεσε τις παρακάτω αθλήτριες: Πίντζου Αντωνία (Α.Ο. Μαρκοπούλου), Εμμανουηλίδου Αγγελική-Μελίνα, Παγώνη Μαρία (Α.Γ.Σ. Άρτεμις Κορυδαλλού), Βασιλαντωνάκη Ανθή, Πατεράκη Μαρία-Ιφιγένεια, Αναγνώστου Ειρήνη (Ένωση Βύρωνα), Σωτηρίου Μαρία (Α.Ο. Ηλυσιακός), Ψωμά Αλεξάνδρα (ΑΣΠΕ Θέτις), Δικαιούλια Βιργινία, Μπανίκα Σεβαστή (Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων), Βλατάκη Φλώρα (Α.Ο. Παλλήνης), Μαυροπάνου Ουρανία, Μπαφατάκη Αρετή (Α.Σ. Ιωνικός), Ζουγανέλη Παρασκευή (Α.Σ. Σχολή Μωραΐτη), Βαρουδάκη Δάφνη (Γ.Σ.Κ. Ηρακλής).