Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2011

Αυτή η ομάδα μπορεί πολλά, αρκεί να το πιστέψει....

Η ομάδα των Παγκορασίδων του Πορφύρα έχει προοπτική και μέλλον αλλά χρειάζεται και την αυτοπεποίθηση που θα της δώσει τη δυνατότητα να πιστέψει στις δυνάμεις της και να παίρνει αυτό που αξίζει όταν διεκδικεί στις λεπτομέρειες την επιτυχία, αυτό εντέλει που μπορεί και δικαιούται.
Σήμερα, χάσαμε με 3-0 σετ απο την Αρτεμις στον Κορυδαλλό αλλά το αποτέλεσμα δεν αποδίδει την εικόνα του αγώνα. Ο Πορφύρας ήταν ανταγωνιστικός στα δύο πρώτα σετ και στο τρίτο είχε επανειλημμένως το περιθώριο για ''σετ μπολ΄΄ αλλά το πέταξε.
Η προσπάθεια των κοριτσιών μας ωστόσο ήταν πολύ καλή και μάλιστα ειδικά στο τρίτο σετ, το φέραμε στα ίσα αν και χάναμε με 16-10 και με 23-18.
Η απειρία της άκρως νεανικής ομάδας μας έπαιξε τον ρόλο της όπως και το άγχος αλλά και οι άτυχες επιλογές ίσως και η έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης σε ορισμένα σημεία.
Κρίμα για την ήττα γιατί  έχουμε πολύ καλύτερη ποιότητα και δυνατότητες σε σχέση με ότι αποτυπώνεται απο το ''ξερό'' τελικό αποτέλεσμα.
Προχωράμε όμως πάντα με την ίδια κουλτούρα. Χωρίς φωνές, υστερίες, κατηγορίες, χαρακτηρισμούς, υπερβολές αλλά με αγάπη στα παιδιά ( ακόμα και σε αυτά που κάνουν λάθη στην αθλητική προσέγγιση του παιχνιδιού,  τα οποία πιστεύουμε ότι κατάλαβαν και δε θα επαναλάβουν...) ,εμπιστοσύνη  στις δυνάμεις και το ταλέντο τους και με τη διάθεση να τα βοηθήσουμε όχι μόνο να αθληθούν αλλά και να παίξουν.
Στο τέλος της ημέρας, θέλουμε να δημιουργήσουμε αθλήτριες για την πρώτη ομάδα αλλά και φιλάθλους που θα έρχονται να βλέπουν τον Πορφύρα και όχι ανθρώπους που θα είναι μονοδιάστατοι και θα σιχαθούν το βόλει και τον αθλητισμό απο την πίεση.
Για εμάς στον Πορφύρα το καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου είναι να αναγνωρίζουν αυτοί που καταλαβαίνουν ότι ενισχύουμε χαρακτήρες με το στοιχείο της  ΣΩΣΤΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ και της ΣΥΝΕΙΔΗΤΗΣ ΑΦΟΣΙΩΣΗΣ στην ομάδα του Πορφύρα, με τη λογική ότι το ΕΓΩ είναι κάτω απο το εμείς.
Οσο μας ευχαρίστησε η αγωνιστικότητα των παιδιών μας στο τρίτο σετ άλλο τόσο μας λύπησε ότι άργησαν να ...πάρουν μπροστά αλλά πάνω και πρώτα απο όλα μας ενθουσίασε η συμπαράσταση των κοριτσιών που δεν έπαιξαν.
Η Αναστασία, η Εφη και η Ευτυχία και οι μαμάδες τους ήταν σήμερα οι καλύτερες του παιχνιδιού.
Μπράβο σας.
Τα σετ ήταν 25-19, 25-21 και 30-28.
Α.Ο.Φ. ΠΟΡΦΥΡΑΣ Δαρδακούλη, Λιάρου, Α.Πρίφτη, Ε.Πρίφτη, Παλημέρη, Γεροκούνα, Παπαδήμα, Ζαννή, Καρβούνη, Υφαντή, Παυλίδου, Θεοδωρή.