Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2011

Ο Πορφύρας πέρασε απο το Αιγάλεω, με 3-0

Εύκολο παιχνίδι δεν υπάρχει στον αθλητισμό. Ούτε και εύκολη νίκη.
Αυτά που ισχύουν και υπάρχουν, πράγματι, είναι η σοβαρή προσέγγιση στο παιχνίδι και ο σεβασμός στον αντίπαλο, στα πρόσωπα που τον αποτελούν, στην παράδοση και την ιστορία του, στο κοινό του.
Αλλά και ο σεβασμός στους εαυτούς μας και στο όνομα της ομάδας μας το οποίο δημιουργήθηκε και παραμένει ψηλά, με αγώνα, κόπο και θυσίες.
Η ομάδα βόλει γυναικών του Πορφύρα είχε απόψε αυτά τα, απαραίτητα, δεδομένα και πήρε τη νίκη στο Αιγάλεω με 3-0 σετ.
Η επικράτηση του Πορφύρα ήταν δίκαιη. Μάλιστα, με ισορροπημένη απόδοση απο τις αθλήτριες της ομάδας μας. Και με καλό ρυθμό.
Το Αιγάλεω είναι διαφορετικό σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Εφυγαν οι Καράκου και Δήμα που ήλθαν στον Πορφύρα και επέστρεψαν στο ''Σίτυ'' αυτή τη φορά με το κοκκινόμαυρο σήμα στη φανέλα, η Χριστοφόρου επέστρεψε στον Πανελλήνιο, η Σαμπάνη πήγε στον Πανιώνιο και η Μπούρμπη ( επί σειρά ετών αρχηγός μας, με πολύτιμη προσφορά ) δεν αγωνίζεται λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.
Απο το βασικό σχήμα της επτάδας λείπουν 5 κορίτσια του Αιγάλεω που απο την περσινή 12άδα του είχε απόψε 5 αθλήτριες( Μιχαλοπούλου, Λαμπροπούλου, Γκότση, Λαμπιτσάκη, Τσαρακλή).
Είναι προφανής η ανανέωση στο Αιγάλεω και ο επαναπροσδιορισμός στόχων και κατεύθυνσης.
Με προπονητή τον σε όλα άξιο Σταύρο Νάτση και με το υλικό που έχει στις υποδομές του θα βρεί ξανά  τον δρόμο του. Δεν έχουμε αμφιβολία για αυτό.
Και κάτι ακόμα για τον Πορφύρα.
Συνεχίζουμε με 3 νίκες και 9-0 σετ, ωστόσο, δεν έχει γίνει τίποτα. Η προσπάθεια μας για άνοδο πρέπει να έχει σταθερότητα, συνέχεια και ροή. Το πρωτάθλημα είναι ένας μαραθώνιος 22 αγωνιστικών, καθεμία απο τις οποίες είναι μία διαφορετική ιστορία.
Πάμε στο κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Τώρα, ακολουθεί το επόμενο με την Αργυρούπολη, στο γήπεδο μας.
Και ας μη ξεχνάμε ότι κάθε ομάδα στην κατηγορία, τον Πορφύρα θέλει να κερδίσει πριν απο κάθε άλλη ομάδα. Είναι θεμιτό και λογικό.
Καλή συνέχεια στο Αιγάλεω, όπου είχαμε, έχουμε και θα έχουμε μόνο φίλους.
Στα αξιοσημείωτα του αγώνα και ότι στην 12άδα μας ήταν 4 παιδιά απο την Ακαδημία μας. Η προσπάθεια μας για συνδυασμό του σήμερα με το αύριο συνεχίζεται, αέναα και με επιμονή.  
Τα σετ ήταν 9-25,14-25 και 10-25.
Το παιχνίδι διήρκεσε 49 λεπτά.
Αριστη η διαιτησία του κ.Μενεσλή και της κ.Μεταξά.
Αψεγάδιαστη ως σημειωτής η κ.Γιαννοπούλου.
AIΓΑΛΕΩ ( προπονητής Σταύρος Νάτσης) Λαμπροπούλου, Μιχαλοπούλου, Μιτετέ, Επισκόπου, Βλάχου, Στέφα, Γκότση, Λαμπιτσάκη, Τσαρακλή, Παλιατσέα, Περσίδου, Μανωλίκα.
ΠΟΡΦΥΡΑΣ ( προπονητής Κωνσταντίνος Γκούντας ) Δήμα, Μανωλάκου, Τσαπούρη, Μπαλλή, Καράκου, Γκούρα, Θεοχάρη, Γρηγορίου, Χαλβατζή, Δελαγραμμάτικα, Χατζηπέτρου, Τσιραντωνάκη.