Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2011

Την Τετάρτη με την Ηλιούπολη

Σπουδαίο παιχνίδι δίνει η ομάδα μας των Γυναικών την Τετάρτη στην Ηλιούπολη, στις 21.00.
Χωρίς διάθεση να υποτιμήσουμε άλλες ομάδες της Α΄ΕΣΠΕΔΑ, η αλήθεια είναι ξεκάθαρη.
Ο αγώνας Ηλιούπολη--Πορφύρας είναι ΕΠΙΠΕΔΟΥ Α2.Τουλάχιστον....
Και οι δύο ομάδες επένδυσαν, ήταν ήδη δυνατές και ισχυροποιήθηκαν ακόμα περισσότερο.
Περιμένουμε ότι θα γίνει ένας αγώνας--διαφήμιση για το βόλει γυναικών.
Ελπίζουμε ότι θα έλθουν πολλοί ΦΙΛΑΘΛΟΙ να μας δούν και ενημερώνουμε με αυτή την ανάρτηση τους γονείς της Ακαδημίας μας και τους  συγγενείς των αθλητριών μας για την ώρα έναρξης του αγώνα, ώστε να μπορούν να προγραμματίσουν τις υποχρεώσεις τους για να έλθουν στο γήπεδο για να παρακολουθήσουν ένα όμορφο παιχνίδι.
Με χαρά θα πάμε στην Ηλιούπολη, ώστε να συναντηθούμε με φίλους και φίλες.
Τον Πρόεδρο της κ. Γιώργο Λυκογιάννη ( ο οποίος καλωσυνάτα και με αγάπη, πάντα θα μας προσφέρει το καφεδάκι πριν απο το παιχνίδι)  και την εξαίρετη προπονήτρια κια κόρη του κ.Δήμητρα Λυκογιάννη, τις εξαίρετες αθλήτριες της Ηλιούπολης, παλιές γνώριμες και καλές φίλες Γωγώ Μπόκα, Αγγελική Στρατή, Φωτεινή Πόγκα και όλες τις άλλες κοπελιές της φίλης ομάδας.
Δεν έχουμε μάλιστα την παραμικρή  αμφιβολία ότι η Ηλιούπολη, ως γηπεδούχο σωματείο, που φέρει τη σχετική ευθύνη, θα συμβάλλει τα μέγιστα και θα  διασφαλίσει πλήρως και απολύτως τις φίλαθλες και σωστές συνθήκες διεξαγωγής του αγώνα.
Πάμε να παίξουμε σε ένα ματς απο αυτά που θέλει να βλέπει όποιος αγαπά το βόλει, σε συνθήκες αλληλοσεβασμού και αθλητικού πνεύματος.
Την υγειά μας να έχουμε και να χαρούμε έναν αγώνα με ενδιαφέρον.
Και όποια ομάδα είναι καλύτερη, ας πάρει αυτό που πραγματικά αξίζει....
Πάνω απο όλα, όμως, επειδή αυτό το παιχνίδι θα το δείξει και η τηλεόραση και θα έλθει πολύς κόσμος στο γήπεδο, ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΟ ΒΟΛΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΘΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΜΙΑ ΔΥΝΑΤΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΣΠΕΔΑ, ΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΡΦΥΡΑ, ΤΟΝ ΠΟΡΦΥΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ.


Ν.Δελαγραμμάτικας