Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011

Πέμπτη νίκη για τον Πορφύρα στο πρωτάθλημα

Την πέμπτη νίκη της σε έξη παιχνίδια πρωταθλήματος σημείωσε απόψε η ομάδα βόλει γυναικών του Πορφύρα απέναντι στον Φοίνικα, με 3-1 σετ στο ''Σαλπέας''.
Ο αγώνας είχε ιδιαίτερα χαρακτηριστικά καθώς οι δύο ομάδες εδρεύουν στο ίδιο γήπεδο και έτσι και αλλιώς είναι γειτονικές στην Πειραική Χερσόνησο.
Ο Πορφύρας δεν είχε καλή απόδοση, μπήκε νωθρά στο παιχνίδι, χωρίς σωστή εκτίμηση των ξεχωριστών στοιχείων που αποτελούσαν την εικόνα της αναμέτρησης, ενώ ο Φοίνικας, όπως παραδέχθηκαν οι --φίλοι--παράγοντες του, πραγματοποίησε την καλύτερη εφετινή εμφάνιση του.
Μακάρι ο  Φοίνικας, στον οποίο αγωνίζονται 3 αθλήτριες που φόρεσαν τη φανέλα του Πορφύρα, μία απο τις οποίες συνεχίζει να ανήκει στην ομάδα μας και έχει δοθεί με συμφωνία ενός χρόνου στον Φοίνικα, να κάνει και άλλες τόσο καλές,παθιασμένες και ψυχωμένες εμφανίσεις, με την ίδια ευκολία στα, αδικαιολόγητα, παράπονα προς τη διαιτησία και την ίδια λύτρωση στους πανηγυρισμούς.
Με αυτές τις προυποθέσεις, νομίζουμε ότι θα φέρει σε δύσκολη θέση κάθε ομάδα στην κατηγορία και περιμένουμε, βεβαίως, να βρεί και πάλι το κίνητρο ώστε να το πράξει.Για να μην είναι μόνο μία παρένθεση αυτή η βραδιά για τον Φοίνικα.
Δίκαιη νίκη για τον Πορφύρα, με εμφάνιση, πάντως, που έπρεπε να ήταν καλύτερη και με τραγική παρουσία στο πρώτο σετ.
Δώσαμε δικαιώματα και χάσαμε ένα σετ.
Συνεχίζουμε, με μεγαλύτερη, ελπίζουμε, σοβαρότητα, καθώς, θα πρέπει να καταλάβουμε ότι πρέπει πάντα να ιδρώνεις για να κερδίζεις, με ή  χωρίς απώλειες.  
Πως δεν πάθαμε και χειρότερα με το πρόσωπο που παρουσιάσαμε.
Το πρωτάθλημα είναι μαραθώνιος με εμπόδια. Και όλοι θέλουν να νικήσουν τα φαβορί.
Αν δεν το καταλάβουμε, θα πάθουμε ζημιές.
Το αυτονόητο, φαίνεται ότι πρέπει να το επαναλαμβάνουμε συνέχεια, λες και δεν απευθυνόμαστε σε έμπειρες αθλήτριες πρώτης σειράς....    
Τα σετ ήταν 22-25,25-7, 25-23,25-18.
Η διαιτησία των Καντλή--Γιατράκου ήταν καλή.
Με ανθρώπινα λάθη, όπως αυτά των αθλητριών.
Α.Ο.Φ ΠΟΡΦΥΡΑΣ ( προπονητής Γκούντας ) Μπαλή, Καράκου, Τσαπούρη, Γρηγορίου, Μανωλάκου, Γκούρα, Δήμα, Θεοχάρη, Χαλβατζή, Χατζηπέτρου, Κουτσιβίτη, Α.Πρίφτη.
ΦΟΙΝΙΚΑΣ ( προπονητής Μυλωνάκης ) Τσιμηλά, Παναγιωτοπούλου, Καλλή, Χρήστου, Φλορέντζου, Λεμονίδου, Κολοβού, Γλυτσού, Κολώνη, Πριόνα, Βατικιώτη.