Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2011

Το ημερολόγιο του τμήματος βόλει του Πορφύρα

Προσπαθήσαμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και νομίζουμε ότι ετοιμάσαμε ένα καλό και όμορφο ημερολόγιο για το 2012, με φωτογραφίες όλων των παιδιών και όλων των τμημάτων του βόλει γυναικών του Πορφύρα.
Για το ημερολόγιο μας ο  στόχος είναι να μας θυμίζει τη σύνδεση του τμήματος και των αθλητριών του με το 2012 και να έχουμε αν μη τι άλλο όχι μόνο ένα χρηστικό εργαλείο στην καθημερινότητα μας αλλά και ένα ενθύμιο.
Παράλληλα, απο τα έσοδα απο το ημερολόγιο θα καλύψουμε τα έξοδα δημιουργίας και εκτύπωσης του και ελπίζουμε ότι θα έχουμε ένα όφελος για το τμήμα το οποίο δεν βασίζεται σε ...μεγιστάνες αλλά σε απλούς ανθρώπους που ζούν απο μισθούς και συντάξεις.
Με την ευκαιρία, παρακαλούμε θερμά εκείνους τους γονείς που γνωρίζουν ότι έχουν εκκρεμότητες προς το τμήμα να τις διεκπεραιώσουν ώστε να καλυφθούμε για τις υποχρεώσεις μας έναντι των προπονητών της ομάδας μας οι οποίοι πληρώνονται απο αυτά τα χρήματα των συνδρομών.
Τη δυσκολία και την αδυναμία τις κατανοούμε. Για αυτό και δεν έχουμε ενοχλήσει καμμία και κανέναν.
Ολοι ξέρουμε ποιά είναι η καθημερινότητα μας.
Αναγκαζόμαστε να κάνουμε ωστόσο αυτή τη σημείωση-υπενθύμιση επειδή κοντά σε εκείνους που αντικειμενικά έχουν δυσκολία, κινούνται και αυτοί που είναι αδιάφοροι ή απλώς επωφελούνται απο το γενικότερο κλίμα....