Πέμπτη 18 Μαρτίου 2010

Πορφυρας-Πειραϊκος 3-0

Πιο δυσκολα απ'οτι δειχνει το τελικο σκορ περασε το τελευταιο τεστ πριν τον τελικο του Κυπελου η γυναικεια μας ομαδα. 27-25, 25-21,   25-15 σε μια ωρα και δωδεκα λεπτα, επιδοση οχι ιδιαιτερα αξιολογη δεδομενης της φετινης βαθμολογικης διαφορας των δυο ομαδων.
Η ομαδα της Μαριας Λιναρακη, ειτε πιεζομενη απο την αμεση αναγκη για βαθμους, ειτε 'ενθυμουμενη' αμφιροπες αναμετρησεις προηγουμενων χρονων, προσπαθησε για την εκπληξη αλλα υπεκυψε στην ανωτεροτητα του αντιπαλου και την επιτυχημενη διαχειριση των αλλαγων του Μανωλη Αποστολογιωργακη. Η παλια φρουρα λοιπον 'καθαρισε' το παιχνιδι και εστειλε μηνυματα προς πασα κατευθυνση εν οψει του Σαββατιατικου τελικου.
Με λαθη η διαιτησια του Καψασκη, ο οποιος ας σημειωθει αγνοησε και σωστες υποδειξεις του δευτερου διαιτητη Τοψιδελη. 'Συνηθισμενα τα βουνα απ' τα χιονια' βεβαια μιας και απο τις αποφασεις του συγκεκριμενου διαιτητη εχουμε ταλαιπωρηθει και στο παρελθον και μαλιστα σε παιχνιδια μεγαλυτερης βαθμολογικης σημασιας.
Οι συνθεσεις των ομαδων: ΠΟΡΦΥΡΑΣ: Τσιμηλα(L), Κορνια, Μπαλη, Φικαϊ, Χατζηκωνσταντη, Αθανασοπουλου, Μαλκοπουλου, Γρηγοριου, Τσαπουρη, Λιουκα, Θεοχαρη, Χατζηπετρου
ΠΕΙΡΑΪΚΟΣ: Τσαβδαρογλου Σ., Καβαθα, Νιργιανακη, Τσαβδαρογλου Μ., Ρηγα, Βατιστα, Μαλλιαρου, Χασιωτη(L), Τουντα, Κωστοπουλου, Κολοκοτρωνη.