Κυριακή 21 Μαρτίου 2010

Πορφυρας-Ιλιον 3-0

Αποστολη νουμερο 1 εξετελεσθη. Μεσα σε μια ωρα και εξη λεπτα το Κυπελο της Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α. ντυθηκε στα χρωματα του Πορφυρα και πηρε το δρομο του για τα γραφεια του Συλλογου στη Φρεαττυδα. 25-15, 25-15, 25-21 τα σετ, ειναι απολυτα ενδεικτικα της καλης εμφανισης της ομαδας που μαλιστα ειχε σε καλο βραδυ το συνολο των παικτριων που χρησιμοποιηθηκαν.
Μοναδικο μελανο σημειο της αναμετρησης ο τραυματισμος μιας αθλητριας απο καθε πλευρα - η δικη μας Αρτεμις Γκουρα και η Δαναη Παπαγεωργιου του Ιλιου - αποχωρησαν στο δευτερο σετ δημιουργοντας ανησυχια σε ολους μας αλλα και ριχνοντας το ρυθμο του παιχνιδιου, που χρειαστηκε μισο περιπου σετ για να ξαναμπει σε τροχια.
Μεγαλη και ζωντανη η εξεδρα χρωματιστηκε ιδιαιτερα απο τα κοριτσια των υποδομων του Πορφυρα και δικαιολογημενα η αρχηγος μας Αγγελικη Λιουκα μετα την απονομη του Κυπελου κατευθυνθηκε προς τις νεαρες αθλητριες μας  και τους εδωσε το τροπαιο προκαλωντας  μεγαλο ενθουσιασμο στις ταξεις των μελλοντικων κυπελουχων!
Πληθος προπονητων και παραγοντων στην εξεδρα μεταξυ των οποιων και ο Σωκρατης Μαρμαρινος που σιγουρα εχει και αυτος μεριδιο στην εικονα που παρουσιαζει την τελευταια τριετια το γυναικειο τμημα volley του Συλλογου μας.
Κουτσουλας και Τοψιδελης εδωσαν ρεσιταλ διαιτησιας βοηθουμενοι και απο τους εποπτες Πατση και Γιατρακο σε ενα παιχνιδι που παροτι δεν ηταν αμφιροπο ειχε φασεις δυσκολες για τους διαιτητες (αλλαγη libero, πιαστα, μπαλες στη γραμμη, τραυματισμοι κλπ).
Πολυνικες του θεσμου τα κοριτσια μας γιορτασαν τη δευτερη κατακτηση σε τρεις διοργανωσεις με γλεντι σε κεντρο της Ποσειδωνος και ετοιμαζονται για τον αγωνα της Τεταρτης με το Αιγαλεω με ανεβασμενη διαθεση και το βλεμμα προσηλωμενο στο στοχο νουμερο 2. Οι συνθεσεις των ομαδων:
ΠΟΡΦΥΡΑΣ: Κορνια, Μπαλη, Τσιμηλα(L), Χατζηκωνσταντη, Αθανασοπουλου, Μαλκοπουλου, Γρηγοριου, Τσαπουρη, Λιουκα, Θεοχαρη, Χατζηπετρου, Γκουρα(L)
ΙΛΙΟΝ: Χαντζη, Τσιουτα, Φετανη, Παπαγεωργιου, Ρουπα, Σωτηροπουλου, Παπανδρεου, Κουλιερη, Αλεξοπουλου, Χρυσοσπαθη(L), Μπελεχα, Κασσου