Δευτέρα 8 Μαρτίου 2010

Καιρός γι αυτοκριτική

Η εντός έδρας ήττα της ομάδας μας των παγκορασίδων απο την Ευρυάλη ,με 3-0 σετ ,μας υποχρεώνει να μπούμε σε διαδικασία περισυλλογής κι αυτοκριτικής .Οχι γιατί χάσαμε απο μία ομάδα που υποτιμούμε .Το αντίθετο μάλιστα αφού η Ευρυάλη έχει ποιότητα μέσα στο γήπεδο αλλά κι έξω απο αυτό .
Το πρόβλημα μας έχει σχέση με τη νοοτροπία που δείχνει αυτή η ομάδα και κατόπιν με την αστάθεια στην απόδοση των αθλητριών μας .
Εφθασε η ώρα για γενναίες αποφάσεις αλλά και για περισυλλογή κι αυτοκριτική αφού πρέπει να βρούμε τι φταίει και δεν παίρνουμε αποτελέσματα αλλά κυρίως γιατί δεν παίζουμε καλά.
Πρωταρχικά ,ασφαλώς ,φταίμε εμείς που ασκούμε διοίκηση .Πάντα το κεφάλι έχει την ευθύνη σε όλα .Αλλά επειδή το κεφάλι δεν έχει μόνο αυτιά αλλά και μάτια όπως και στόμα ,έφθασε η ώρα να συζητήσουμε για να βρούμε λύσεις .
Ετσι κι αλλιώς στα δύσκολα είμαστε συνηθισμένοι αφού για τον Πορφύρα στο βόλει ποτέ δεν ήταν τίποτα εύκολο αλλά ούτε και πήρε βοήθεια απο πουθενά .
Μόνοι μας προχωράμε και πάλι μόνοι μας θα αλλάξουμε την κατάσταση .
Το κύριο μέλημα μας όμως είναι να κάνουμε ότι πρέπει ώστε οι αθλήτριες μας να καταλάβουν επιτέλους ότι όχι στον αθλητισμό αλλά ούτε στη ζωή δεν πας μπροστά χωρίς αυτοπεποίθηση,υπευθυνότητα και επιμονή .
Τα σετ με την Ευρυάλη ήταν 15-25,13-25 και 15-25.
Ελπιδοφόρα η παρουσία της 12χρονης Κορίνας Τζερεφού αλλά και δύο ακόμα μικρών απο τα μίνι μας ,της Διονυσίας Παλημέρη και της Μαριαλένας Κλειτσίδη .
Α.Ο.Φ. ΠΟΡΦΥΡΑΣ
Α.Πρίφτη ,Ε.Πρίφτη,Θαλασσινού ,Λιάρου ,Τσιραντωνάκη,Πέτσα,Τσαβαρή,Τζερεφού,Χοντάι,Παλημέρη,Κλειτσίδη,Ο.Δημητρίου.