Παρασκευή 19 Μαρτίου 2010

Τελικός για τον Πορφύρα ,ελάτε στο ''Βυζαντινό''

Η ομάδα βόλει γυναικών του Α.Ο.Φ. Πορφύρας αντιμετωπίζει το Σάββατο 20 Μαρτίου ,στις 7 μ.μ. ,την ομάδα της Ενωσης Ιλίου στον τελικό του Κυπέλλου ΕΣΠΕΔΑ ,σε ένα από τα πιο όμορφα και σύγχρονα κλειστά γυμναστήρια όλης της Αττικής ,το ‘’Βυζαντινό’’ ,το οποίο βρίσκεται στον Αλιμο ,στην οδό Μεγάλη του Γένους Σχολή 10.


Στις 5.30 μ.μ. θα υπάρχει πούλμαν στο γήπεδο μας ‘’Παναγιώτης Σαλπέας ‘’ ,το οποίο θα μεταφέρει τα κορίτσια των ομάδων υποδομής (Μίνι ,Παγκορασίδες ,Κορασίδες) του τμήματος μας και τους γονείς τους ,στο ‘’Βυζαντινό’’.
Η μετακίνηση θα γίνει με έξοδα του τμήματος .Τα παιδιά κι οι γονείς δε θα επιβαρυνθούν .Επίσης ,η είσοδος στον τελικό είναι ελεύθερη αφού δεν υπάρχει εισιτήριο .Το πούλμαν θα επιστρέψει στο ‘’Σαλπέας’’ ,αμέσως μετά από τον τελικό .
Θα είναι σημαντικό για τα κορίτσια του τμήματος μας να ζήσουν την ατμόσφαιρα ενός τελικού σε ένα ασφαλές γήπεδο και να χειροκροτήσουν τις προσπάθειες της ομάδας τους στην οποία άλλωστε αγωνίζονται κι οι προπονήτριες τους .
Ο Πορφύρας πήρε το Κύπελλο το 2008 κι ήταν φιναλίστ το 2009. Στόχος μας είναι να κατακτήσουμε ξανά το τρόπαιο αλλά για να τα καταφέρουμε και να γιορτάσουμε την επιτυχία σε μία γιορτινή ατμόσφαιρα αντάξια της ομάδας μας ,χρειαζόμαστε τη συμπαράσταση σας .
Ελάτε δίπλα μας για να χειροκροτήσετε τα κορίτσια που δίνουν πρότυπα για τα παιδιά μας και τα βοηθούν να γνωρίσουν και να αγαπήσουν τον αθλητισμό .
Οποιοι θέλουν να πάνε μόνοι τους στο γήπεδο δεν έχουν παρά να ακολουθήσουν την παραλιακή λεωφόρο ,να κινηθούν από την Αγίου Δημητρίου και στη συνέχεια να στρίψουν δεξιά στο φανάρι του γηπέδου του Αγίου Δημητρίου ,να ακολουθήσουν την Θεομήτορος και να περάσουν ευθεία απέναντι όταν θα φθάσουν στο ύψος των Τραχώνων.
Το ‘’Βυζαντινό’’ είναι πολύ κοντά στο ποδοσφαιρικό γήπεδο των Τραχώνων .Το απόγευμα του Σαββάτου δε χρειαζόμαστε πιο πολλά από 20 λεπτά για να φθάσουμε εκεί ,από τον Πειραιά .
Ραντεβού στο γήπεδο .