Κυριακή 13 Μαρτίου 2011

΄Νέα νίκη για τις Παγκορασίδες του Πορφύρα, 3-0 τους Αγίους Αναργύρους

Πολύ καλή εμφάνιση και νίκη με 3-0 σετ για τις Παγκορασίδες του Πορφύρα σε βάρος των Αγίων Αναργύρων. Ο Πορφύρας, κάτω απο τις οδηγίες της προπονήτριας της ομάδας μας Πόπης Χατζηκωνσταντή, έπαιξε όμορφο βόλει και πήρε τους βαθμούς αλλά κυρίως κέρδισε τις εντυπώσεις και ευχαρίστησε τους πολυπληθείς θεατές της αναμέτρησης με την εμφάνιση του και πρωτίστως με την εικόνα προόδου των κοριτσιών μας.
Στην εξέλιξη του αγώνα είναι σημαντικό ότι χρησιμοποιήθηκαν όλες οι αθλήτριες της ομάδας μας.
Το αποτέλεσμα σημειώνουμε για ακόμα μία φορά πως πέρα απο το γεγονός ότι χαρίζει χαμόγελα και αυτοπεποίθηση στα παιδιά, δεν έχει σημασία αφού πρόκειται για μία αναμέτρηση διοργάνωσης αναπτυξιακού χαρακτήρα.
Οι καρποί της δουλειάς που φαίνεται τώρα μέσα στο γήπεδο αφορούν  προσπάθεια ετών και δικαιώνουν την επιμονή των παιδιών και των γονιών τους που ζούσαν πιο πολλές ήττες παρά νίκες αλλά πάντα ήταν στο γήπεδο, με τη φανέλλα του Πορφύρα.
Αυτά θα μας μείνουν στη ζωή. Η αφοσίωση στον κοινό στόχο, η επιμονή και η αγάπη για το μεράκι της προσφοράς στον αθλητισμό.
Με τα στραβά μας και τα καλά μας, τουλάχιστον έχουμε ταυτότητα σαφή και διακριτή.
Είμαστε Πορφύρας.
Τα σετ ήταν 25-8, 25-15 και 25-20.
Α.Ο.Φ. ΠΟΡΦΥΡΑΣ Λιάρου, Α. Πρίφτη, Ε.Πρίφτη, Γεροκούνα, Παπαδήμα, Δαρδακούλη, Παλημέρη, Τζερεφού, Ζαννή, Β.Κωτσάκη, Ντονάδου, Καρβούνη.