Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011

Ηλεκτρονικό περιοδικό για το βόλει




.Έρχεται τη Δευτέρα το Volleyb@ll
Ώρα για ξεφύλλισμα. Ώρα για… περιοδική ενημέρωση. Στην ειδική πλατφόρμα του www.volleyball.gr και στη μόνιμη πια διεύθυνση www.volleyball.gr/e-magazine έρχεται από τη Δευτέρα το νέο περιοδικό για το βόλεϊ. Ώρα για ξεφύλλισμα του Volleyball!
Τη Δευτέρα 4 Απριλίου στις 12:00 το μεσημέρι θα ανέβει στον διαδικτυακό αέρα της Ε.Ο.ΠΕ το νέο πολυσέλιδο διμηνιαίο ηλεκτρονικό περιοδικό Volleyball, με πλούσια θεματολογία από το Volleyball και το Beach Volley.
Το Volleyball θα αποστέλλεται ηλεκτρονικά σε περισσότερους από 10.000 παραλήπτες σε όλη την Ελλάδα και θα αποτελεί στη μόνιμη πια διεύθυνση www.volleyball.gr/e-magazine ένα ιδανικό και ελκυστικό μέσο προβολής τόσο για τους διαφημιζόμενους, όσο και για τους χορηγούς των ομάδων της Πετοσφαίρισης στην Ελλάδα.
Ώρα για ξεφύλλισμα. Ώρα για… περιοδική ενημέρωση. Στην ειδική πλατφόρμα του www.volleyball.gr και στη μόνιμη πια διεύθυνση www.volleyball.gr/e-magazine έρχεται από τη Δευτέρα 4 Απριλίου το νέο πολυσέλιδο διμηνιαίο ηλεκτρονικό περιοδικό για το βόλεϊ.

.