Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011

Δίκαιη νίκη της Ηλιούπολης σε βάρος του Πορφύρα στο ''Σαλπέας''

Η Ηλιούπολη έπαιξε καλύτερα, έδειξε ότι ήθελε περισσότερο τη νίκη απο τον Πορφύρα και ότι είχε καλύτερη συγκέντρωση στο παιχνίδι που αποτελούσε αναμέτρηση ανάμεσα στη δεύτερη και την τρίτη ομάδα της βαθμολογίας ( με ισοβαθμία μέχρι την ώρα του αγώνα του Πορφύρα με το Αιγάλεω) και επικράτησε απόψε στο ''Σαλπέας'' με 3-0 σετ.
Δίκαιη η επιτυχία της Ηλιούπολης και σχετικά άνετη, σε 69 λεπτά, σε ένα παιχνίδι που δεν ήταν στο επίπεδο που ελπίζαμε και περιμέναμε. Συνεχίσθηκε έτσι η παράδοση που δαιμορφώθηκε στα 2 τελευταία χρόνια με τον Πορφύρα να κερδίζει εκτός έδρας την Ηλιούπολη και την Ηλιούπολη να παίρνει τη νίκη στο ''Σαλπέας''.
Το γήπεδο ήταν γεμάτο, η ατμόσφαιρα φίλαθλη και εξαιρετική χάρις στην παρουσία πολλών κοριτσιών απο την Ακαδημία του Πορφύρα ενώ κοντά στην ομάδα μας βρέθηκε και η διοίκηση του συλλόγου, οι άνθρωποι που μας στηρίζουν και τους οποίους στείλαμε στο σπίτι με σκυμμένο κεφάλι.
Με απόλυτο σεβασμό στην Ηλιούπολη, την οποία θέλουμε να πιστεύουμε ότι φιλοξενήσαμε άψογα, αλλά και δίχως διάθεση αμφισβήτησης της επιτυχίας της, ο Πορφύρας βρέθηκε απόψε σε κακή βραδυά και δεν παρουσίασε το πρόσωπο που θα έπρεπε και μπορούσε.
Ετσι, χάθηκαν και οι τελευταίες ελπίδες μας για άνοδο στην Α2 Εθνική και προχωράμε με το σκεπτικό της κατά το δυνατόν καλύτερης παρουσίας μας στις 5 τελευταίες αγωνιστικές του πρωταθλήματος στις οποίες αντιμετωπίζουμε Δραπετσώνα, Ρέντη, Τράχωνες,Ιριδα και Φοίνικα.
Το τι έφταιξε θα το συζητήσουμε, θα το αναλύσουμε και θα το βρούμε.
Η πορεία της ομάδας μας συνεχίζεται με την ίδια επιμονή και με αταλάντευτη διάθεση να συνεχίσουμε να δημιουργούμε. Ελπίζουμε τουλάχιστον να μάθουμε απο τα λάθη μας τα οποία βαρύνουν πρωτίστως εκείνους που ασκούν διοίκηση, χαράζουν ή δέχονται την πορεία και την πολιτική ενός τμήματος και μιας ομάδας και εντέλει έχουν την ευθύνη.
Συγγνώμη απο τους φιλάθλους του Πορφύρα που είναι συνέχεια  κοντά στην ομάδα μας και όπως μας έλεγαν απόψε και ουδέτεροι που είχαν  έλθει για να δούν το παιχνίδι, ''αυτό το κοινό και αυτός ο σύλλογος έχουν καταφέρει να δημιουργούν ζεστή και πολιτισμένη ατμόσφαιρα σε κάθε αγώνα στο Σαλπέας που γίνεται γιορτή''.
Σε αυτούς τους ανθρώπους αλλά και σε όλους όσοι πασχίζουν για το τμήμα βόλει γυναικών του Πορφύρα δεν αξίζουν τέτοιες εμφανίσεις σε παιχνίδια μάλιστα με ιδιαίτερο χαρακτήρα λόγω της βαυθμολογικής σημασίας τους.
Η τέταρτη θέση δεν αξίζει στον Πορφύρα, ούτε αυτή  η πίκρα για τόσους και τέτοιους ανθρώπους.
Συγχαρητήρια στην Ηλιούπολη που πήρε αυτό το οποίο πράγματι άξιζε καθώς ακόμα και στο πρώτο σκορ που κρίθηκε στις λεπτομέρειες είχε πάρει προβάδισμα με 11-19, το γυρίσαμε αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό για να πάρουμε και το σετ.
Καλή συνέχεια και υγεία.
Ο Πορφύρας θα βρεί τον δρόμο του, άλλωστε, κάτι κέρδισε απο την αποψινή συνάντηση.
Τα σετ ήταν 23-25, 20-25 και 20-25. 
Πολύ καλή η διαιτησία των Κυριοπούλου--Κουτσούλα.Λιγοστά, μόλις 3 ή 4,  τα λάθη της κ.Κυριοπούλου που δεν επηρέασαν το αποτέλεσμα και είναι λογικά και ανθρώπινα. Αψεγάδιαστος ο κ.Κουτσούλας.
Α.Ο.Φ. ΠΟΡΦΥΡΑΣ ( προπονητής Μπογιατζόγλου) Τσαπούρη, Γκούρα, Θεοχάρη,Μπαλλή, Γρηγορίου, Τζούλου, Χαλβατζή, Χατζηκωσνταντή, Χατζηπέτρου, Πρίφτη, Δελαγραμμάτικα, Φικάι.
ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ( προπονήτρια Λυκογιάννη) Μπόκα, Στρατη, Νικολαίδου, Λακουτάρη, Καλαφάτη, Καρακατσάνη, Τσαγκόγεωργα, Λάππα, Βρούλου, Μπέρτζου, Ραμούνδου, Τσαμπούρη.