Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

Μένουν ακόμα 4 τελικοί για τον Πορφύρα

Σε 65 λεπτά και με 3-0 σετ ( 25-21, 25-18 και 25-17),  ο Πορφύρας νίκησε την Ευρυάλη, τέταρτη στην βαθμολογία της Α΄ ΕΣΠΕΔΑ Γυναικών και παρέμεινε πρωτοπόρος στην βαθμολογία.
Μένουν ακόμα 4 αγωνιστικές, δηλαδή, 4 τελικοί που απαιτούν σοβαρότητα κι αγωνιστικότητα.
Η αλήθεια ωστόσο είναι ότι το αποψινό παιχνίδι ήταν όμορφο και θεαματικό, με τον Πορφύρα να αγωνίζεται υπεύθυνα και την Ευρυάλη να  πραγματοποιεί την καλύτερη εφετινή εμφάνιση της, αν κι είναι απολύτως βέβαιος  ότι και στα άλλα 3  ματς που έδωσε σε αυτή τη σαιζόν με τον Πορφύρα και την Ηλιούπολη, ήταν ΣΕ ΟΛΑ, το ίδιο μαχητική και αγωνιστική και μπράβο της.
Ο Πορφύρας δυσκολεύθηκε κυρίως στο πρώτο σετ, όπου οι δύο ομάδες πήγαιναν μαζί μέχρι το 16-16 αλλά και μέχρι τα μέσα του δεύτερου σετ ενώ στο τρίτο σετ ήταν πιο πειστική, απο την αρχή, η δική μας παρουσία και είχαμε φθάσει να προηγούμαστε με 16-6.
Απολαύσαμε μία ενδιαφέρουσα αναμέτρηση και αξίζουν συγχαρητήρια στις αθλήτριες μας για το πάθος τους, το οποίο κόστισε ένα κόψιμο στο χέρι της λίμπερο μας Αρτέμιδας Γκούρα.
Ευχαριστούμε και την πάντα αγαπητή σε εμάς ( αν και φορούσε απόψε ολοπράσινες φανέλες ...)  Ευρυάλη για το όμορφο παιχνίδι της και της ευχόμαστε καλή συνέχεια και ΥΓΕΙΑ.
Οι αθλήτριες μας αναμφίβολα πρέπει να έχουν πάντα στο μυαλό ότι μία συνάντηση με τον Πορφύρα προσφέρει ουσιαστικό αθλητικό κίνητρο σε όποια κατάσταση κι αν είναι μία ομάδα κι απο όποιο αποτέλεσμα κι αν προέρχεται. Αυτό πάντα συμβαίνει στον αθλητισμό. Ολοι θέλουν να νικήσουν τον πρώτο.
Ολα καλά. Συνεχίζουμε την προσπάθεια μας για άνοδο στην Α2 Εθνική κατηγορία.
ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΚΑΙ ΣΤΑ 4 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΑΤΣ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ 100% ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΕΙ ΑΠΟΛΥΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ.ΑΥΤΗ Η ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΦΑΝΕΛΑ.    
Οποια κουβέντα για πρωτάθλημα κι άνοδο θα γίνει το βράδι της 25ης Απριλίου.Με την προυπόθεση να έχουν πάει όλα καλά μέχρι τότε.
Αριστη η διαιτησία των Τρύπα--Παπαδογιάννη. Ακριβοδίκαιη κι υποδειγματική.
Συγγνώμη απο τον δεύτερο διαιτητή, επειδή απο δική μου αβλεψία δυσχέρανα, ενδεχομένως, το έργο του, μετακινούμενος χωρίς άδεια απο τον πάγκο στο ξεκίνημα του τρίτου σετ.
Οι κανονισμοί υπάρχουν για να τηρούνται. Τον ευχαριστώ για την ευγενική κι ορθή προσέγγιση του.  
Είχε απόλυτο δίκιο. Για την σωστή, συνολική, εικόνα του αγώνα για τα παιδιά και τους θεατές.
ΑΟΦ ΠΟΡΦΥΡΑΣ ( Γκούντας ) Τσαπούρη, Μπαλή, Μανωλάκου, Γκούρα, Καράκου, Δήμα, Χαλβατζή, Γρηγορίου, Θεοχάρη, Κουτσιβίτη, Μουστάκη, Δελαγραμμάτικα.
ΑΓΟ ΕΥΡΥΑΛΗ ( Μιχαηλίδου) Μ.Μανώλη, Ταμπάκη, Ζώη, Τσαούση, Παπαναστασίου, Μπραβάκου, Λάππα, Γκόνου, Ν.Δημητριάδη, Παπαιωάννου, Τασούλη, Πατακοπούλου.

Ν.Δελαγραμμάτικας