Παρασκευή 23 Αυγούστου 2013

Ξεκίνημα

Το απόγευμα της  Πέμπτης 29 Αυγούστου, ξεκινά απο το γήπεδο μας ''Π.Σαλπέας'' η προετοιμασία της γυναικείας ομάδας βόλει του Πορφύρα, για τη νέα αγωνιστική περίοδο.
Η παρουσία και προπόνηση των αθλητριών, κάτω απο τις οδηγίες του προπονητή Βασίλη Καλογερογιάννη και του εργοφυσιολόγου Γιώργου Σκόλια, θα γίνει σε 2 γκρουπ.
Στο, κοινό, χρονικό σημείο για τα 2 γκρουπ, θα ευχηθούμε ''καλή αθλητική χρονιά'' στα κορίτσια και τους ανθρώπους με τους οποίους θα προετοιμάσουν την παρουσία τους σε αυτή την αγωνιστική περίοδο.
Ετσι κι αλλιώς, τυπικά είναι αυτά.
Η οικογένεια είναι, ουσιαστικά, σε διαρκή επαφή κι εδώ είμαστε πάντα, δίπλα στα παιδιά.
Επίσης, δηλώσεις μην περιμένετε.
Ευχές, μόνο, για να είναι γερά όλα τα παιδιά κι, αν γίνεται, κι εμείς για να τα βοηθάμε στην προσπάθεια τους, στον αγώνα τους.
Ενημέρωση θα υπάρξει και για το ξεκίνημα της προετοιμασίας των Νεανίδων, το οποίο ουσιαστικά συμπίμπτει με εκείνο των Γυναικών.
Τα τμήματα Κορασίδων, Παγκορασίδων, Cadets, Προαγωνιστικό, Μίνι και Προμίνι θα αρχίσουν τις προπονήσεις τους το Σάββατο 31 Αυγούστου, όλα στο Σαλπέας.
Την Κυριακή ξεκινά την προετοιμασία του ο γείτονας Πειραικός.
Καλή σαιζόν, με υγεία κι ότι καλύτερο στη Μαρία Λιναράκη και τον  Αντώνη Φρατζέσκο.
Μας ενώνουν τα προβλήματα της καθημερινότητας μας στο, ουσιαστικά, ένα και μοναδικό κλειστό γήπεδο που διαχρονικά μερίμνησαν ο Δήμος Πειραιά κι η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού να έχουν για τις ομάδες μίας πόλης 250.000 κατοίκων,  στο βόλει και το μπάσκετ....