Πέμπτη 29 Αυγούστου 2013

Καλή χρονιά

Με χαμόγελα, ευχές και....μετρήσεις, ξεκίνησε η εφετινή αγωνιστική περίοδος για την ομάδα βόλει Γυναικών του Πορφύρα, στο ''Παναγιώτης Σαλπέας''.
Οι αθλήτριες της γυναικείας ομάδας του Πορφύρα άκουσαν το καλωσόρισμα απο τους εκπροσώπους του συλλόγου, ενημερώθηκαν για το πρόγραμμα της προετοιμασίας απο τον προπονητή τους Βασίλη Καλογερογιάννη, συνεργάσθηκαν με τον εργοφυσιολόγο Γιώργο Σκόλια, ώστε να προχωρήσει το πλάνο των ασκήσεων και της ενδυνάμωσης, με πλήρη αξιολόγηση του αθλητικού προφίλ τους.
Ο Πορφύρας κράτησε ακριβώς την ίδια ομάδα που είχε και πέρσι και στη 16άδα μας, βρίσκονται 7 αθλήτριες απο την Ακαδημία μας ενώ ο κορμός παραμένει ο ίδιος εδώ και 6 χρόνια.
Ολες δε οι αθλήτριες μας είναι Πειραιώτισες ή κατοικούν μόνιμα στον Πειραιά, καθώς, αυτή είναι η φιλοσοφία κι η πολιτική του τμήματος μας, με μόνες εξαιρέσεις παιδιά που έρχονται απο μικρά στην Ακαδημία μας.
Λόγια δε χρειάζονται, απλώς, ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ και πιστεύουμε ότι μέσα απο την ομαδική προσπάθεια, θα αποκτήσουμε τη δυνατότητα να χαρούμε τους καρπούς των κόπων που καταβάλλει κάθε μονάδα αυτής της οικογένειας, που συμβάλλει ώστε να στρωθεί το τραπέζι με ορεκτικό την αγάπη για το άθλημα, πρώτο πιάτο τη συνεργασία για το σύνολο και κυρίως πιάτο την αφοσίωση και την εμπιστοσύνη στο μέταλο και την ταυτότητα που έχει ο Πορφύρας.
Καλή χρονιά κορίτσια.
Οτι καλύτερο Βασίλη.