Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2013

Ευχαριστούμε

Η υποστήριξη  του Μιχάλη Γαλίτη προς την ομάδα βόλει Γυναικών του Πορφύρα, είναι διαχρονική και δεδομένη.
Η ευγενική κίνηση με την οποία έκανε χορηγία στην ομάδα μας το υπέροχο δείπνο στο ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΙΚΟ σε όλα, εστιατόριο του, το ''Ημεροβίγλι'' , στην γειτονιά μας , τη Φρεαττύδα, τον χαρακτηρίζει, μας τιμά και μας υποχρεώνει.
Πρόσφερε τη δυνατότητα να βρεθούν στο ίδιο τραπέζι οι αθλήτριες της γυναικείας ομάδας μας, ο προπονητής τους Βασίλης Καλογερογιάννης, ο Γενικός Αρχηγός κι ιδρυτής του τμήματος Μανώλης Κελέκος, η ψυχή του τμήματος κι ειδικά των υποδομών μας αλλά και συνειδητά αφανής αρωγός της γυναικείας ομάδας μας,Τασούλα Λιάρου.
Το κλίμα δεν ήταν απλώς καλό, αλλά, οικογενειακό, όλοι ευχαριστήθηκαν σε υπερθετικό βαθμό, έγινε ανταλλαγή ευχών για το πρωτάθλημα της Α2 που αρχίζει, με μία κουβέντα στα χείλη όλων.
ΥΓΕΙΑ.
Την υγειά μας να΄χουμε κι όλα θα τα βρούμε, όλα θα γίνουν, αγάπη και μεράκι υπάρχουν, λεφτά δεν έχουμε, αλλά, απο τρέλα άλλο τίποτα...
Στον Μιχάλη Γαλίτη, δόθηκαν απο τηλεφώνου οι ευχές κι ευχαριστίες, καθώς ήταν στα Μέγαρα όπου ηγήθηκε της νίκης του Αρη Νικαίας για την Α΄ΕΣΚΑΝΑ, στην οποία, σταθερά,  πρωταγωνιστεί.
Καλό πρωτάθλημα και σε εκείνον και βεβαίως, να δεί ξανά την ΑΕΚάρα του στη Σούπερ Λίγκα, όσο γίνεται πιο γρήγορα.
Πως συνδυάζεται να είναι ΑΕΚ στο ποδόσφαιρο  και Πορφύρας στο βόλει, είναι μία ωραία ιστορία, πάνω απ΄όλα, μία χημική ένωση με ενδιαφέρον.
Ευτυχώς που, ακόμα, υπάρχουν άνθρωποι με ευαισθησίες που εκτιμούν τις γενναίες προσπάθειες του βόλει Γυναικών του Πορφύρα.....
Παίρνουμε κουράγιο απο το ενδιαφέρον.
Κουράγιο και δύναμη.