Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2014

''Καλή επιτυχία Πορφύρα''

Οι προπονητές Μανώλης Αποστολογιωργάκης, Κωνσταντίνος Γκούντας, Σωκράτης Μαρμαρινός, Γιάννης Μπογιατζόγλου, οι οποίοι εργάσθηκαν με εντιμότητα, ήθος κι αποτελεσματικότητα στην ομάδα βόλει Γυναικών του Πορφύρα, απο το 2004 έως και σήμερα και συνέδεσαν τα ονόματα τους με τη διαρκώς ανοδική πορεία του Πορφύρα και τις πολλαπλές επιτυχίες που είχε, προχώρησαν στην παρακάτω κοινού περιεχομένου δήλωση.
''Ευχόμαστε στην οικογένεια του Πορφύρα, σε αθλήτριες, προπονητή, παράγοντες, γονείς και φιλάθλους ότι καλύτερο για το 2014, γιατί το αξίζουν όλοι.
Για τον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής κατηγορίας που ξεκινά για τον Πορφύρα το Σάββατο στις 7.15 με τη συνάντηση του με τον Ιωνικό στο Σαλπέας, θεωρείστε δεδομένο ότι οι ευχές μας για καλή πορεία, με επιτυχίες κι υγεία, συνοδεύουν τον Πορφύρα,  για τον οποίο θέλουμε τα καλύτερα.
Καλή επιτυχία Πορφύρα στη συνέχεια του ταξιδιού σου στην Α2 Εθνική.
Να΄στε όλοι καλά.
Σας εκτιμάμε και σας αγαπάμε.''   

Κι απο εμάς, ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε 4 σπουδαίους προπονητές και πάνω απ΄όλα ΚΥΡΙΟΥΣ και καταπληκτικούς ανθρώπους, που είναι πάντα δίπλα μας, στο πλευρό του Πορφύρα, σαν αληθινοί φίλοι.