Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014

Ηττα με χαμόγελα....

Μα μπορείς να χαμογελάς μετά απο μία ήττα ;
Φυσικά. Οταν σκέπτεσαι ότι αυτά τα παιδιά που πηγαίνουν στην ΣΤ΄Δημοτικού κι αποτελούν την πιο μικρή σε ηλικία ομάδα στο πρωτάθλημα των Παγκορασίδων της ΕΣΠΕΔΑ, την Παγκορασίδων Γ' του Πορφύρα, εφόσον συνεχίσουν να δουλεύουν, θα μας παρουσιάσουν στο μέλλον ...ομορφιές, λες ''χαλάλι στον κόπο των παιδιών, των γονιών και πάνω απ΄όλα της προπονήτριας τους Πόπης Καλλή''.
Τι κι αν χάσαμε απο την Αρτέμιδα Β' στο Σαλπέας, με 3-1 σετ.
Η αντίπαλος μας ήταν καλύτερη, πιο έμπειρη, άξιζε τη νίκη. Τόσο απλά.
Και με την ευκαιρία, ευχαριστούμε τον πρόεδρο της Αρτέμιδας Κορυδαλλού Γιώργο Σαραντέα,  επειδή ανταποκρίθηκε με ευχαρίστηση και αθλητοπρέπεια στο αίτημα που του υποβάλαμε, για μετάθεση στην ημέρα διεξαγωγής του αγώνα.
Να΄ναι καλά κι εκείνος, όπως κι η προπονήτρια της Αρτέμιδας, η ΚΥΡΙΑ Πόπη Γιαννάκη, άριστη στη δουλειά της, άριστη κι ως μάνα, όπως κι η δική μας προπονήτρια, η ΚΥΡΙΑ Πόπη Καλλή.
Τα σετ ήταν 25-23, 21-25, 18-25 και 15-25.
Οι μικρές μας μεγαλώνουν με κλάμματα και πόνο, όταν χάνουν, όπως συνέβη χθες, όταν ορισμένες έκλαιγαν απο το δεύτερο σετ κι άλλες δεν μπορούσαν να αναπνεύσουν απο τη  στεναχώρια.
Χαλαρώστε.
Οτι λατρεύετε τον Πορφύρα, το ξέρουμε καλύτερα απο εσάς.
Οτι είστε σπουδαία παιδιά, επίσης το γνωρίζουμε.
Οτι δε θέλετε να χάνετε, το καταλαβαίνουμε.
Πάμε, όμως, βήμα-βήμα και να ξέρετε ότι μετά απο την αρχή, πάντα η συνέχεια είναι πιο δύσκολη.
Ευκολα επιπλέεις στα βαθιά, δύσκολα κολυμπάς.
Ψυχραιμία και δουλειά, γιατί το ταλέντο κι ο χαρακτήρας σας είναι οδηγός για το μέλλον.
Οχι μόνο στο βόλει αλλά στη ζωή σας.
Γιατί το βόλει μας βοηθά ώστε να θωρακιστούμε για τη ζωή μας, χτίζει προσωπικότητες, αυτή είναι όλη η ουσία της προσπάθειας που γίνεται.
Μπράβο στην Αρτέμιδα για τη νίκη, Μπράβο στον Πορφύρα για τον ωραίο αγώνα και την απόδοση του.
Και κάτι ακόμα.
Η πίεση του αγώνα είναι εύκολη υπόθεση, ως προς την πνευματική διαχείριση της, αν σκεφθείτε ότι οι γονείς σας , με όσα περνούν κάθε ημέρα, βρίσκουν τη δύναμη να είναι κοντά σας στο γήπεδο και να σας ωθούν στον αθλητισμό.....
Καλή συνέχεια παιδιά μας.
ΑΟΦ ΠΟΡΦΥΡΑΣ ( Καλλή ) Αποστόλου, Τριανταφύλλου, Ε.Ζαννή, Ν.Μονιού, Σκαλτσή, Τζώρτζη, Ράπτη, Συρίγου, Βασιλειάδου, Πλαφαδέλλη, Σπυράκη, Παπαδοπούλου.