Τετάρτη 1 Ιανουαρίου 2014

Πολύχρονες να είστε όλες


Σε ΟΛΕΣ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ τις αθλήτριες που αγωνίσθηκαν και συνεχίζουν να αγωνίζονται και να ανήκουν στον Πορφύρα, ευχόμαστε ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ.
Ολες έδωσαν και δίνουν πολλά, να΄ναι καλά, προσπαθούμε κι εμείς όσο μπορούμε, με τα καλά και τα στραβά μας, με τις παραξενιές και την πίεση, αλλά πάνω απ΄όλα με αγάπη κι απαιτήσεις, γιατί δε μας αρέσει το μίζερο και το μέτριο.
Ζητάμε συγγνώμη απο όσες κι όσους αδικήσαμε, πικράναμε, λάθη θα κάνουμε κι εμείς κι επειδή είμαστε μεγαλύτεροι σε ηλικία, ξέρουμε να αναγνωρίζουμε αλλά και να συγχωρούμε όπως και να αποδεχόμαστε γιατί όλες οι αθλήτριες είναι παιδιά μας, άλλωστε αθλήτρια κι αθλητής που φορά σορτσάκι, μαγιό, σκουφάκι, τα παιδιά όλων των σπορ, πάντα παιδιά θα είναι όσο αγωνίζονται, είτε είναι 6 ετών, είτε 36.
Κάτι ακόμα.
Μέτριος είναι μόνο ο καφές.
Μέτρια ομάδα δεν υπάρχει.
Οι ομάδες χωρίζονται σε δημιουργικές και συμβιβασμένες.
Ο Πορφύρας αισθανόμαστε ότι αναγνωρίζεται ότι ακόμα, συγκαταλέγεται στις δημιουργικές.
Η πόρτα της ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ είναι ανοιχτή στο βόλει του Πορφύρα.
Για κάθε αθλήτρια μας.
Εδώ είναι μία ζεστή φωλιά, όπου καμμιά φορά απο την...υπερθέρμανση...καιγόμαστε ή απλώς...τσουρουφλιζόμαστε, αλλά, η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ είναι ΠΑΝΤΑ ΕΔΩ.
Κι είναι πραγματική, όχι δήθεν, γιατί βλέπουμε κι ακούμε να χρησιμοποιείται αυτός ο σπουδαίος όρος ως μία έννοια του συρμού και δεν είναι ακριβώς έτσι.
Καλή Χρονιά.
Με δημιουργική τρέλα, σύνθεση και με την βεβαιότητα ότι πάνω απ΄όλους μας είναι ο Θεός κι η ομάδα.