Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2014

Ωραία εμφάνιση για τις Παγκορασίδες μας

Πολύ καλά τα πήγαν σήμερα οι Παγκορασίδες μας στο φιλικό με την Αργυρούπολη. Επαιξαν οι ομάδες που παρουσιάζονται στο πρωτάθλημα ως Β, με τον Πορφύρα να νικά με 3-1 σετ, σε ένα ματς όπου έπαιξαν όλα τα παιδιά.
Μεγάλη χαρά μας δίνει η στάση της Μαριάννας Βαλσάμη και της Μίνας Κουτσουδάκη που ήλθαν στο γήπεδο κι αγωνίσθηκαν εξαιρετικά, αν κι η πρώτη προέρχεται απο τραυματισμό κι η δεύτερη ....υποχρέωσε όλη την οικογένεια της να μείνει στον Πειραιά, για να μη λείψει εκείνη απο το φιλικό.
Τη Δέσποινα, την αδελφή της Μίνας, δεν καταφέραμε να την κρατήσουμε στο γήπεδο, επειδή δε ξέραμε να διαχειρισθούμε την πίεση που της προκαλέσαμε, στην αγωνία μας να αξιοποιήσει το πλούσιο ταλέντο της.
Και τώρα η 20χρονη Δέσποινα καμαρώνει την 13χρονη Μίνα, μαζί με τους δύο καταπληκτικούς γονείς τους κι όλοι μαζί χαιρόμαστε απο τα βάθη της καρδιάς μας για ότι βλέπουμε μέσα στο γήπεδο κι έξω απ΄αυτό απο μία ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.
Τέτοιες, μικρές αλλά τόσο χαρακτηριστικές ιστορίες μας προκαλούν τέτοια και τόση ευχαρίστηση ώστε αγαλλιάζει η ψυχή μας.
Αυτή την κουλτούρα θέλουμε, αυτοί είμαστε, μπράβο σε αυτούς τους ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΥΣ ανθρώπους.
Αλλες....σιχαίνονται το γήπεδο και βαριούνται ακόμα και να το δούν κι άλλες αγωνιούν για να μπούν σε αυτό....
Οτι κάνεις, μπροστά σου το βρίσκεις....