Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2014

Φουλ για πρόκριση και οι Κορασίδες Β του Πορφύρα...3-0 τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη

Γερά στο παιχνίδι της πρόκρισης στην επόμενη φάση του πρωταθλήματος της ΕΣΠΕΔΑ μπαίνουν και οι Κορασίδες Β του Πορφύρα, μετά και απο την τρίτη διαδοχική νίκη τους καθώς συνέχισαν την εξαιρετική παράδοση που έχει δημιουργήσει ο Πορφύρας στις υποδομές του και νίκησαν, πάλι, τις Κορασίδες Β του Πανιωνίου στη Νέα Σμύρνη, με 3-0 σετ.
Ο Πορφύρας ήταν καλύτερος και πήρε ψυχολογικό προβάδισμα μετά απο την επικράτηση του με 27-25 στο πρώτο σετ. Στο βόλει Γυναικών, όταν ένα σετ κρίνεται τόσο οριακά, διαμορφώνει ψυχολογία για τη συνέχεια, γιατί ''αδειάζει'', συνήθως, η ομάδα που το έχει χάσει....
Πολύ καλή η ομάδα του Πανιωνίου, όμορφο παιχνίδι, καλά να είμαστε και να έχουμε την υγειά μας να δούμε ωραίο αγώνα και στον δεύτερο γύρο.
Η απόδοση του Πορφύρα ανεβαίνει συνεχώς, η βελτίωση με τη δουλειά της Νίκης Μανωλάκου, τη συνέπεια των παιδιών στις προπονήσεις και την ομαλοποίηση του προπονητικού προγράμματος, που είναι πια σωστό, είναι  προφανής και περιμένουμε να δούμε, ακόμα, καλύτερη εικόνα στη συνέχεια.
Τα σετ ήταν 25-27, 17-25 και 15-25.
ΑΟΦ ΠΟΡΦΥΡΑΣ ( Μανωλάκου ) Κουτσουδάκη, Ε.Ζουγανάκη, Μελισσάρη, Βαλσάμη, Θεοδωρή, Αποστολάκη, Υφαντή, Πολλάτου, Μούκα, Παπαγιαννοπούλου, Κουκομέλα,  Ν.Μονιού.