Παρασκευή 7 Νοεμβρίου 2014

Σπουδαία εμφάνιση, δίκαιη νίκη, χαμηλά το κεφάλι, συνεχίζουμε....

Η ομάδα Νεανίδων του Βόλει του Πορφύρα νίκησε με 3-1 σετ στο Σαλπέας, τη φιναλίστ της περσινής σεζόν στον τελικό του πρωταθλήματος της ΕΣΠΕΔΑ, Αρτέμιδα Κορυδαλλού.
Ο Πορφύρας έφθασε έτσι στις 4 νίκες σε παιχνίδια στο πρώτο Γύρο του Ομίλου μας στο πρωτάθλημα της ΕΣΠΕΔΑ, είναι δεύτερος στη βαθμολογία με μόνο αρνητικό αποτέλεσμα, αυτό της εκτός έδρας ήττας απο την Ηλιούπολη, με 3-2 σετ.
Χθες βράδυ, έγινε πολύ όμορφο και θεαματικό παιχνίδι. Ο Πορφύρας ήταν πιο ψύχραιμος σε κρίσιμα σημεία, ανέβασε την απόδοση του στο τρίτο και τέταρτο σετ και πήρε δίκαια τη νίκη σε βάρος μίας εξαιρετικής ομάδας, με την οποία πάντα έχουν ενδιαφέρον οι συναντήσεις μας.
Δεν αλλάζει τίποτα.
Δουλεύουμε, συνεχίζουμε, χαμηλά το κεφάλι, πάμε παιχνίδι με παιχνίδι, να βελτιωθούμε, να έχουμε υγεία και ΣΕΒΑΣΜΟ στον εαυτό μας και στον αντίπαλο και στο τέλος θα κάνουμε τον απολογισμό μας.
Ακόμα έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας.
Σημαντικό ότι κατά τα 4/6 η ομάδα μας των Νεανίδων αποτελείται απο ''καθαρές'' Νεάνιδες, παιδιά γεννημένα το 1996, γεγονός που αποδεικνύει τον πλούτο των επιλογών σε αθλητικό δυναμικό, τη διαχρονικότητα, την προοπτική και τη σταθερότητα του Πορφύρα.
Είναι σπουδαίο ότι το ματς έγινε σε φίλαθλη ατμόσφαιρα, σε όμορφο περιβάλλον.
Εξαιρετική η συμπεριφορά των πολυάριθμων φίλων και των δύο ομάδων.
Τα σετ ήταν 24-26, 25-17, 25-21 και 25-19.
Ο τραυματισμός της πασαδόρου της Αρτέμιδας, Φιλουμένης Σιμιτζή, μας ανησύχησε, καθώς έπεσε στο τεραίν στο τέλος, σφαδάζοντας απο πόντους και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο με ασθενοφόρο, αλλά, ευτυχώς, μάθαμε το πρωί, όταν επικοινωνήσαμε για να πληροφορηθούμε τι έγινε με το παιδί, ότι τη γλύτωσε με μία κάκωση στο γόνατο και θα είναι έτοιμη να παίξει σε 7-10 ημέρες.
Να είναι καλά πάντα, όπως και όλα τα παιδιά.
Αριστη η διαιτησία των Κατσούλη-Σαχινίδη.
ΑΟΦ ΠΟΡΦΥΡΑΣ ( Βασίλης Καλογερόγιαννης ) Παλημέρη, Α.Πρίφτη, Λιάρου, Ράπτη, Δελαγά, Ευθυμιάδου, Κ.Ζαννή, Ε.Μονιού, Δαρδακούλη, Παυλίδου, Χονδρουδάκη, Κονταράκη.
ΑΡΤΕΜΙΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ( Γιώργος Σαραντέας ) Σιμιτζή, Αποστολάκη, Τεντζέρη, Ε.Δασκάλου, Κουτσούρη,  Μανίκα, Χαβιαρίδου, Καραχάλιου, Μουρτίδη, Μοναχού, Χατζησταύρου, Ραυτοπούλου.