Κυριακή 15 Μαρτίου 2015

Νίκη καρδιάς για τις Παγκορασίδες Α του Πορφύρα στη Σαλαμίνα...

Η σημερινή νίκη  των Παγκορασίδων Α του Πορφύρα στη Σαλαμίνα, με 3-0 σετ, απέναντι στην ισχυρή ομάδα του Τελαμώνα, συγκίνησε γιατί ήταν νίκη καρδιάς , απο παιδιά και προπονήτρια που  ''φώναξαν'' ότι είναι ΠΟΡΦΥΡΑΣ, ότι ζυμώνονται αθλητικά για να μάχονται μέχρι το τέλος, με ομαδικότητα κι αποφασιστικότητα.
Τα δύο πρώτα σετ κρίθηκαν με χαρακτηριστική διαφορά υπέρ του Πορφύρα με 13-25 και 16-25, αλλά, το τρίτο σετ ήταν συγκλονιστικό.
Ο  ανεβασμένος Τελαμώνας προηγήθηκε με 23-18 και εκεί που είχαμε βάλει τις...πλερέζες, γιατί αν χάναμε έστω κι ένα σετ, δε θα είχαμε, ουσιαστικά, ελπίδες πρόκρισης στην επόμενη φάση του πρωταθλήματος, πήγε στο σερβίς η καλή στρατιωτίνα μας, Μαρία Χονδρουδάκη, το παιδί μας που είναι πάντα ''εδώ'' για την ομάδα, σήμερα ως κεντρική.
Το Μαράκι μας κράτησε ζωντανούς, ανέβηκε όλη η ομάδα και πήραμε το σετ με 26-24.

Ε, αφού δεν πέσαμε...ξεροί και σήμερα, πάλι καλά....
Εξαιρετική όλη η ομάδα, που είναι ανανεωμένη και σήμερα είχε και την προσθήκη της Ουρανίας Κονταράκη, που ξεπέρασε την αλλεργία της, επέστρεψε σε φόρμα, κέρδισε 13 πόντους και μας χάρισε όμορφες φάσεις. Αχ, αυτούς τους πόντους να τους είχαμε στην Καλλιθέα, θα κερδίζαμε και τις εμπνεύσεις του διαιτητή και τον Εσπερο και δε θα μας έτρωγε το άγχος....
Μπράβο σε όλα  τα παιδιά. Ολα έδωσαν ότι είχαν.
Αλλά, αν συνεχίσει η πασαδόρος μας Εβελίνα Αποστόλου να παίζει με μυαλό και νικήσει ( με τις εμπειρίες...) το ρημάδι το άγχος, θα δούμε όμορφες εικόνες απο τα χέρια της...
Για την ...ιπτάμενη Πετρίνα, δε χρειάζονται πολλά....Είναι ''Μπουτσελάκος''. Πάθος κι άγνοια κινδύνου...
Η Βίκυ Συρίγου ξεχειλίζει απο επιθυμία νίκης. Οταν, προοδευτικά, θα βρεί την ισσοροπία ανάμεσα στη δίψα για νίκη και στη διαχείριση των συναισθημάτων, θα έχει το ''ολοκληρωμένο αθλητικό πακέτο''.Με ΔΟΥΛΕΙΑ...Οπως ισχύει γι΄όλες.  
Πολύτιμη η προσφορά της Νικολέτας Μονιού που ανεβαίνει διαρκώς, της Εφης Υφαντή, όλων των παιδιών....Αν μη τι άλλο, σήμερα χαρήκαμε μία ΟΜΑΔΑ.
Οτι θέλει ο Θεός θα γίνει για την πρόκριση, καθώς, δεν κρατάμε πια την τύχη μας στα χέρια μας, αλλά, αν μη τι άλλο προχωρούν ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΨΗΛΑ οι Παγκορασίδες Α του Πορφύρα και θα δούμε μετά απο μία εβδομάδα, τι θα γίνει στο τέλος....
Να τη χαρούμε τη νίκη κι ότι κι αν γίνει, το ποτήρι με το νέκταρ της ευτυχίας θα το πιούν μαζί προπονήτρια κι αθλήτριες και αν κάτι δεν πάει καλά, θα μοιρασθούμε όλοι οι άλλοι το ποτήρι της πίκρας, αλλά, αυτό θα αφορά εμάς, όχι τα παιδιά μας, στα οποία επενδύουμε προσδοκίες.
Ευχαριστούμε τον Τελαμώνα για το όμορφο παιχνίδι
ΑΟΦ ΠΟΡΦΥΡΑΣ ( Πόπη Καλλή )  Χονδρουδάκη, Μπουτσελάκου, Κονταράκη, Ν.Μονιού, Αποστόλου, Συρίγου, Υφαντή, Αποστολάκη, Κουτσουδάκη.