Κυριακή 29 Μαρτίου 2015

Δεκαοκτώ σπουδαία παιχνίδια για τις Κορασίδες Β

Οι Κορασίδες Β του Πορφύρα κέρδισαν το στοίχημα της φετινής χρονιάς και τους αξίζει το χειροκρότημα. Για την προσπάθεια , την βελτίωση και τον χαρακτήρα της ΟΜΑΔΑΣ που παρουσίασαν.
Η σφραγίδα της προπονήτριας τους Νίκης Μανωλάκου μπήκε και θα συνεχίσει να μπαίνει, με όποια ''επιγραφή'' συνεχίσει αυτή η παρέα παιδιών στη νέα σεζόν.
Παιδιά και προπονήτρια, προπονήτρια και παιδιά έκαναν πολύ καλή δουλειά κι ο Πορφύρας κέρδισε πολλά απο αυτή τη συνεργασία και θα κερδίσει ακόμα περισσότερα, καθώς, μέσα απο την πρόοδο των αθλητριών του ενισχύεται η προσπάθεια προετοιμασίας μονάδων για την γυναικεία ομάδα μας, γιατί αυτός είναι ο αυτοσκοπός.
Η άδοξη ήττα απο το Αιγάλεω, με 3-2 σετ στο Σαλπέας, θα είχε αποφευχθεί εάν η διαιτησία ήταν πιο προσεκτική σε δύο καίρια σημεία στο τάι μπρέικ κι ο Πορφύρας περισσότερο ψύχραιμος στις λεπτομέρειες.
Η εμφάνιση, όμως, ήταν συγκλονιστική καθώς εκείνες που ήταν μέσα στο γήπεδο, έπαιξαν και γι΄αυτές που έλειπαν λόγω τραυματισμών ( Αυγουλή, Αποστολάκη, Ε.Ζουγανάκη ) και στις οποίες δίνουμε τις καλύτερες ευχές μας για ταχεία κι ασφαλή ανάρρωση.
Ξεχωριστή μνεία αξίζει η Νεφέλη Παπαγιαννοπούλου, που αν και με 38 πυρετό, αγωνίσθηκε σε όλο το παιχνίδι, καθώς δεν ήταν δυνατό να υπάρχει εναλλακτική λύση κι ήταν καταπληκτική.
Ο Πορφύρας μπορεί να υπολογίζει σε παιδιά και χαρακτήρες με αυτή τη ψυχή κι αυτή την καρδιά. Κυρίως, με αυτή την προφανή βελτίωση και με τη δίψα για νίκη.
Ο απολογισμός των Κορασίδων Β, που πέρασαν στη δεύτερη φάση, αλλά, αποκλείσθηκαν απο το φάιναλ φορ όπου άξιζαν να είναι και θα είχαν θέση αν δεν είχαν χτυπηθεί απο τραυματισμούς κι απο κόντρα διαιτησίες σε οριακά παιχνίδια, είναι θετικός.
Η σπουδαία και συγκινητική ατμόσφαιρα του αγώνα με το Αιγάλεω κι η ενθάρρυνση που είχαν απο τις συναθλήτριες τους , που ενθουσιάστηκαν απο την προσπάθεια τους, δε θα ξεχασθεί εύκολα. Γιατί την κέρδισαν με το πάθος και τη ψυχή τους. Την αξιοσύνη τους.
Σε 18 ματς είχαν 10 νίκες κι 8 ήττες, κυρίως, όμως, είναι μία ΟΜΑΔΑ που δημιουργεί παρακαταθήκη για τη συνέχεια.
Με το Αιγάλεω, τα σετ ήταν 19-25, 25-16, 22-25, 25-22, 13-15.
ΑΟΦ ΠΟΡΦΥΡΑΣ ( Μανωλάκου ) Παπαγιαννοπούλου, Θεοδωρή, Κουκομέλα, Βαλσάμη, Κουτσουδάκη, Υφαντή, Μούκα, Μελισσάρη, Σωτηρίου.