Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2015

Η υπομονή πάντα ανταμείβεται....Το αποδεικνύουν οι Κορασίδες Δ

Οι Κορασίδες Δ του Πορφύρα ( με τις οποίες αγωνίσθηκαν απόψε οι Φερεντίνου, Κ.Δράκου, Γαμπιεράκη, Θωμοπούλου, Κατσίνα, Βλάσση, Καμπόλη, Χάλαρη, Σπυράκου ), με την αποψινή νίκη τους στη Νέα Σμύρνη με 3-1 σετ επί του Μίλωνα Γ ( τα σετ 25-14, 17-25, 23-25 και 20-25 ), απέδειξαν την αξία της υπομονής και τη σημασία της αφοσίωσης.
Τα παιδιά βελτιώνονται συνέχεια, μέσα από τη δουλειά, είναι πρόθυμα και πειθαρχημένα και αγωνίζονται με πάθος για τη φανέλα του Πορφύρα και για τη ψυχούλα τους, γιατί είναι όλα παθιασμένα και γεμάτα ζωή κι έτσι να είναι πάντα.
Αξιζαν νωρίτερα στο πρωτάθλημα τη νίκη, αλλά, ποτέ δεν είναι αργά.
Πρώτη συμμετοχή τους ως Κορασίδες, καλή αρχή και μπράβο τους.
Περάσαμε δυσκολίες, νωρίτερα στη σεζόν, γιατί οι διαδοχικές ήττες δεν βοηθούν τη διαχείριση και τη ψυχολογία, αλλά, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, με ΠΡΩΤΑ τα παιδιά, δικαιούμαστε να γελάμε και να καμαρώνουμε.
Αυτή η νίκη, είναι η πρώτη στην προπονητική καριέρα της Στέλλας Μουστάκη και το καλύτερο, πρώιμο, δώρο για την μπέμπα που έρχεται.
Κοντά σε παιδιά και προπονήτρια, πήραν χαρά ( πολύ μεγάλη...) κι εκείνοι που δεν έπαψαν να  πιστεύουν σε αυτή την ομάδα, να την κλείνουν στην αγκαλιά τους για να μην την πειράξει κανείς και να την αγαπούν, έστω και αν πρέπει, κάποιες φορές, να είναι απότομοι, σκληροί, απαιτητικοί, απόλυτοι.
Δεν γίνεται αλλιώς...
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ! ΜΑΣ ΔΩΣΑΤΕ ΜΕΓΑΛΗ ΧΑΡΑ ΑΠΟΨΕ !!!