Δευτέρα 8 Μαΐου 2017

20 μεγάλες στιγμές από τη φιέστα ανόδου ( στο γήπεδο μας Παναγιώτης Σαλπέας ) του Πορφύρα στην Α1 Εθνική Κατηγορία στο Βόλεϊ Γυναικών. Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ του Πορφύρα, γιόρτασε τον τίτλο του Πρωταθλητή, μαζί με τις επιτυχίες στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα, στην καλύτερη σεζόν της ιστορίας του βόλεϊ του Πορφύρα


Ενα Τρόπαιο, του Πρωταθλητή στην Α2 Εθνική στο Βόλεϊ Γυναικών, για τον Πορφύρα και 3 Βραβεία αναγνώρισης από την ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ του Βόλεϊ του Πορφύρα.


Το Κύπελλο στον Πρωταθλητή Ελλάδος στην Α2 Εθνική, Πορφύρα !
 
Ενα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ από το Βόλεϊ του Πορφύρα, στην Πρόεδρο του ΟΠΑΝ του Δήμου Πειραιά Σταυρούλα Αντωνάκου, με την απονομή από την αρχηγό του Πορφύρα Στέλλα Μουστάκη.


Το Βραβείο στον πιο πιστό φίλαθλο του Βόλεϊ του Πορφύρα, Γιώργο Μπουρέκα, από την συμπατριώτισα του από την Χίο, αθλήτρια μας Δέσποινα Σιδεράτου.


Βράβευση στην γιαγιά Μαρία Καλλή από την εγγονή της Μάρα Ράπτη. Γιατί μεγάλωσε σωστή οικογένεια και ποτέ δεν έλειψε από το πλευρό μας.


Σαν την αγκαλιά της εγγόνας, τίποτα στον κόσμο. Η Κωνσταντίνα Ράπτη με την γιαγιά της Μαρία Καλλή, η οποία έχει 3 εγγόνες στο Βόλεϊ του Πορφύρα.


Ενα μπουκέτο λουλούδια από τον Πρόεδρο του Πορφύρα Κανάκη Τσιριγωτάκη και την σύζυγο του Ματίνα, στην αρχηγό της ομάδας μας Στέλλα Μουστάκη, για την άνοδο στην Α1 Εθνική.


Το αύριο του Βόλεϊ Γυναικών του Πορφύρα : Οι Νεάνιδες και Κορασίδες μας.


Τα Πορφυράκια μας. Ετοιμάζονται. Η μία καλύτερη της άλλης. Μωράκια μας.


Κύπελλο και λουλούδια. Τέλειος συνδυασμός...


Η ΚΥΡΙΑ Νόβη Γκούρα και η συνέχεια. Κόρη και γιός. Δεν...γλυτώνουν από το βόλεϊ....


Ενα συμβολικό δώρο, μία φανέλα της γυναικείας ομάδας μας, στην Ελισάβετ Μαρινάκη από τις Παγκορασίδες Γ, ως το πιο πιστό ball girl στους αγώνες του Πορφύρα. Της το πρόσφεραν οι δύο παλαιότερες αθλήτριες της γυναικείας ομάδας του Πορφύρα, που προέρχονται από την Ακαδημία μας : Η Μαριάννα Λιάρου και η Εβελίνα Θαλασσινού.

Το Κύπελλο του Πρωταθλητή στην αρχηγό μας Στέλλα Μουστάκη, από τον ιδρυτή του τμήματος βόλεϊ του Πορφύρα Μανώλη Κελέκο και την επί  σειρά ετών αρχηγό του Πορφύρα Γεωργία  Μελαγράκη, η οποία έπαιξε μόνο στον Πορφύρα σε όλη την καριέρα της και πλέον συνδυάζει την Πανεπιστημιακή καριέρα με την πετυχημένη οικογένεια. Η Γεωργία ήταν αρχηγός του Πορφύρα την περίοδο 2007-2008 και τον Δεκέμβριο του 2007 σήκωσε τον πρώτο μεγάλο τίτλο του βόλεϊ του Πορφύρα, το Κύπελλο της ΕΣΠΕΔΑ, στο κλειστό του Μοσχάτου, στη νίκη με 3-2 επί της Ιριδας.


'' Ολε-Ολε'', από τις Πρωταθλήτριες της Α2 Εθνικής, για την άνοδο στην Α1.


Το Σαλπέας, πάντα γεμάτο για το Βόλεϊ του Πορφύρα, από παιδιά της Ακαδημίας μας, τους γονείς τους και τους συγγενείς και φίλους των αθλητριών μας. Μας αρκεί αυτό το κοινό. Αυτό θέλουμε.


Επιβράβευση υπομονής και προσπάθειας : Η Μαριάννα Λιάρου σηκώνει το Κύπελλο του Πρωταθλητή Πορφύρα. Εκλεισε, στα 21 της....15ετία στο Βόλεϊ του Πορφύρα....


Οπου και αν κοιτάξεις στο Βόλεϊ του Πορφύρα, μία ...Καλλή θα βρείς μπροστά σου....


ΠΟΡΦΥΡΑΣ 2016-2017, Πρωταθλητής Α2 Εθνικής : Λείπει η πασαδόρος μας Δώρα Γκολφινοπούλου και η έφορος μας Τασούλα Λιάρου.


Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ  του Βόλεϊ Γυναικών του Πορφύρα, σε μία φωτογραφία που δείχνει πως σκεπτόμαστε, τι πρεσβεύουμε, ποιά είναι η φιλοσοφία μας και που πάμε. Να είστε πάντα καλά, μόνο αυτό θέλουμε. Από αυτή τη φωτογραφία θα ξεχωρίσουμε, όταν έλθει η ώρα, τις αυριανές Πρωταθλήτριες με τη φανέλα του Πορφύρα μας.


Το Κύπελλο του Πρωταθλητή μπροστά στις Γυναίκες και τις Νεάνιδες-Κορασίδες Α του Πορφύρα. Α1 ήλθαμε. Για να μείνουμε. Το σήμερα μαζί με το αύριο.