Σάββατο 20 Μαΐου 2017

Ευχαριστώ !

Ενα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ οφείλει η γυναικεία ομάδα Βόλεϊ του Πορφύρα, σε εκείνους που τη στήριξαν στην ( πετυχημένη ) προσπάθεια της στην αγωνιστική περίοδο 2016-2017 :
Στον Πρόεδρο της ΕΤΕΚΑ κ.Γιώργο Σπανό
Στον κ.Γιώργο Γλού
Στην Εταιρεία Εστίασης ΜΠΑΡΜΠΑΔΗΜΟΣ και στον κ.Τρύφωνα Δημητρόπουλο
Στο   Cafe Senses ( Πειραϊκή ) και στον κ.Γιάννη Αβραμίδη
Στο Γυμναστήριο Aqua Fitness ( Πλατεία Τερψιθέας ) και στον κ.Γιάννη Συρίγο
Στους γονείς των αθλητριών του τμήματος
Σε εκείνους οι οποίοι βοήθησαν οικονομικά, αλλά, δε θέλουν να αναφερθούν
Στον Δήμο Πειραιά και προσωπικά τον Δήμαρχο Γιάννη Μώραλη και την Πρόεδρο του ΟΠΑΝ Σταυρούλα Αντωνάκου, για την χρήση των εγκαταστάσεων του ''Π.Σαλπέας''.
Στους ιστότοπους του βόλεϊ που ασχολήθηκαν με την ομάδα μας : www.volleynews.gr, www.volleyplanet.gr, www.volleyland.gr, www.greekvolley.com, liberovolley11.blogspot.com
Παράλληλα :
Το τμήμα βόλεϊ Γυναικών του ΑΟΦ Πορφύρας, συγχαίρει όλους όσοι προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στην Ακαδημία του, για την εξαιρετική παρουσία στην εφετινή σεζόν, στην οποία οι 4 από τις 9 ομάδες του Πορφύρα, στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα, αγωνίσθηκαν σε Final 4 και οι άλλες 5 έφθασαν έως το Final 8.
Σύμφωνα με τις προκρίσεις των ομάδων της ΕΣΠΕΔΑ στα Final 4 των αναπτυξιακών πρωταθλημάτων της, ο Πορφύρας, με 4 συμμετοχές , είναι μέσα στις 4 πιο πετυχημένες ομάδες της Ενωσης μας, με διασπορά παρουσίας σε όλα τα επίπεδα, μαζί  με Ηλιούπολη ( 6 ), Περιστέρι ( 4 ), Ολυμπιακό ( 4 ).
Ο Πορφύρας πέτυχε, φέτος, ένα μεγάλο ρεκόρ, καθώς, είναι ο μόνος σύλλογος στην ΕΣΠΕΔΑ που είχε ΟΛΕΣ τις ομάδες του ( και τις 9 ) ανάμεσα στις καλύτερες 8 στο σύνολο των πρωταθλημάτων : Νεάνιδες, Κορασίδες Α, Β, Γ, Δ και Παγκορασίδες Α, Β, Γ, Δ.
Συνεχίζουμε με τις ίδιες αρχές και αξίες και με την ίδια διάθεση για δουλειά και πρόοδο, πάντα, με βασικό στόχο μας την ανάπτυξη της Ακαδημίας μας, η οποία θα εξασφαλίσει τη διαχρονικότητα στην παρουσία της γυναικείας ομάδας μας σε υψηλό επίπεδο.
Και στη νέα σεζόν, στην Α1 Εθνική, σε κάθε αγώνα μας, τουλάχιστον οι 4 από τις 14 αθλήτριες του Πορφύρα θα είναι από τα σπλάχνα της ομάδας μας, από την Ακαδημία της, η οποία αποδεικνύεται παραγωγική, με διαρκή εξέλιξη και βελτίωση.