Τετάρτη 3 Μαΐου 2017

Ανανέωση συνεργασίας με τον Βασίλη Πανδή και την Πόπη Καλλή για τον Πορφύρα

Πετυχημένη συνταγή δεν αλλάζει, ειδικά σε μία ΟΜΑΔΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, όπως είναι το Βόλεϊ του Πορφύρα και έτσι ο πρωταθλητής της Α2 Εθνικής Κατηγορίας στο Βόλεϊ Γυναικών, συνεχίζει για τρίτη σεζόν, με προπονητή της γυναικείας ομάδας του, τον Βασίλη Πανδή, που θα έχει κοντά του όπως και φέτος, την Πόπη Καλλή ( για 6η χρονιά στον Πορφύρα μας ), ως συνεργάτιδα.
Δύο δικοί μας άνθρωποι, παιδιά του Πειραιά, στον οποίο κατοικούν, μια ανάσα από το σπίτι μας, το Σαλπέας, παραμένουν κοντά μας, στον Πορφύρα μας, όπου εμπιστεύονται και τις κόρες τους, αθλήτριες του τμήματος μας, Μάρα Ράπτη, Κωνσταντίνα Ράπτη, Ελενα Πανδή.

Η δήλωση του προπονητή του Πορφύρα, Βασίλη Πανδή :
΄΄Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ανθρώπους του Πορφύρα για την ανανέωση της εμπιστοσύνης προς το πρόσωπο μου, για έναν ακόμα χρόνο. Επίσης, θέλω να δεσμευτώ προς αυτούς αλλά και τον κόσμο της ομάδας ότι θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου, όπως ακριβώς έκανα και τα προηγούμενα χρόνια, ούτως ώστε να πραγματοποιήσουμε όλους τους στόχους που θα θέσουμε για την επερχόμενη αγωνιστική περίοδο, στο πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής Κατηγορίας και στο Κύπελλο Ελλάδος΄΄.
Η δήλωση της συνεργάτιδας στην τεχνική ηγεσία της γυναικείας ομάδας, Πόπης Καλλή :
΄΄Είμαι πολύ χαρούμενη που συνεχίζω για έκτη σεζόν στον Πορφύρα και νιώθω μεγάλη τιμή που ο σύλλογος μου αναθέτει τόσο σημαντικό έργο στο κομμάτι της γυναικείας ομάδας και της Ακαδημίας μας. Θα κάνω ότι μπορώ, από την πλευρά μου, ώστε να παρουσιάσει ο Πορφύρας το καλύτερο δυνατό αγωνιστικό πρόσωπο στην Α1 Εθνική και στο Κύπελλο Ελλάδος και να συνεχίσουμε την αναπτυξιακή πρόοδο μας στην Ακαδημία΄΄.
Πόπη Καλλή και Βασίλης Πανδής θα συνεχίσουν την συνεργασία τους με τον Πορφύρα και στο επίπεδο των αγωνιστικών ομάδων της Ακαδημίας μας.