Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2018

Πετρούπολη-Πορφύρας 2-3 σετ στις Κορασίδες Δ, με ανατροπή


Τέσσερα στα τέσσερα για τις Κορασίδες του Βόλεϊ του Πορφύρα στα πρωταθλήματα της ΕΣΠΕΔΑ, μετά και από την νίκη των Κορασίδων Δ, πριν από λίγο, στην Πετρούπολη, επί της ομώνυμης ομάδας, με 3-2 σετ.
Και οι 4 ομάδες Κορασίδων του Πορφύρα νίκησαν αυτό το Σαββατοκύριακο, επιβεβαιώνοντας ότι σε αυτή την ομάδα της Α1 Εθνικής Κατηγορίας, γίνεται δουλειά σε βάθος με παιδιά γεννημένα από το 2002 έως και το 2007 στις Κορασίδες, με διαδοχικές δυνατές φουρνιές, χωρίς μεταγραφές, αλλά με επιμονή στη δουλειά με τα  παιδιά της Ακαδημίας μας, που θέλουμε να παίζουν όμορφο βόλεϊ και κυρίως να αγωνίζονται μέχρι το τέλος για ένα σκοπό, όπως θα μας άρεσε να βλέπουμε να συμβαίνει και αργότερα στη ζωή τους.
Στην Πετρούπολη, τα σετ ήταν : 25-21, 20-25, 25-18, 22-25, 14-16.
Η νίκη των Κορασίδων Δ του Πορφύρα, ήλθε με ανατροπή και μάλιστα στο τάϊ μπρέϊκ, η Πετρούπολη προηγείτο με 13-4, αλλά, οι μικρές της Πόπης Καλλή, γεννημένες το 2005, το 2006 και το 2007  πήραν την νίκη.
Ο Πορφύρας εκπαιδεύει τα παιδιά του για να παίζουν από μικρά, ρισκάρει και τα εμπιστεύεται αντιμετωπίζοντας τα σαν κανονικές αθλήτριες, με έμφαση στην πειθαρχία και την συστηματική δουλειά και το αποτέλεσμα μας δικαιώνει.
ΑΟΦ ΠΟΡΦΥΡΑΣ ( Πόπη Καλλή ) : Αντωνίου, Γιαλελή, Ευστρατίου, Ζηλιέρη, Λαφαζάνου, Μουσελή, Α.Μαννέ, Πίσσαρη, Πρέκα, Πανούση, Πυκνή, Μ.Ψαρράκη, Α.Σακιζλή, Τσίντζου.