Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2018

Το πρόγραμμα των προπονήσεων του Σαββατοκύριακου

ΣΑΒΒΑΤΟ 17.11
9-10.30         π.μ.                 ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ  Δ                       Σαλπέας          
9-10.15         π.μ.                 ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ   Γ                       Σαλπέας
10-11            π.μ.                  BABY VOLLEY                        Σαλπέας
10.15-11.30  π.μ.                  ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ Β                        Σαλπέας
11.30-1         μ.μ.                  ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ Ε               Σαλπέας
1-2.30           μ.μ.                  ΠΑΓΚΟΡ. Δ-ΚΛΕΙΩ              Γυμνάσιο
2.30-4           μ.μ.                  ΕΝΗΛΙΚΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ       Γυμνάσιο

Φιλικό στα Καμίνια ( στο Γυμνάσιο στην οδό Δωδεκαννήσου ) για τις Παγκορασίδες Γ με τους Λέοντες Καμινίων, στις 1.30 μ.μ.
Τουρνουά στα Καμίνια ( στο 1ο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο, στην οδό Λεβαδείας 95, πλησίον της Θηβών ) με τον Ολυμπιακό, για Πορφυράκια και Θάλεια, 10 π.μ. έως 12.15 μ.μ. Τα παιδιά πρέπει να είναι στα Καμίνια στις 9.45 π.μ. 
Εάν υπάρχουν παιδιά με αδυναμία μετακίνησης, λόγω μη διαθέσιμου μέσου μεταφοράς, θα τα περιμένουμε στο Σαλπέας στις 9.15 π.μ. με όποιον γονιό έχει θέσεις στο δικό του Ι.Χ. 
Κάνουμε για την συναθλήτρια της κόρης μας, ότι θα κάνει ο δικός της γονιός αργότερα, όταν εμείς δεν θα μπορούμε να πάμε το παιδί μας στον αγώνα. 


ΚΥΡΙΑΚΗ  18.11
11.30-1         μ.μ.                      ΕΝΗΛΙΚΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ     Γυμνάσιο
11.30-12.30  μ.μ.                      BABY VOLLEY                       Σαλπέας
1-2.15           μ.μ.                      ΠΟΡΦΥΡΑΚΙΑ                      Σαλπέας
2.15-3.30      μ.μ.                      ΘΑΛΕΙΑ                                  Σαλπέας

Την Κυριακή, οι αθλήτριες των τμημάτων Παγκορασίδων Γ,  Δ-Κλειώ και Ε, θα πάρουν μέρος, μαζί με τις προπονήτριες τους Πόπη Καλλή, Δέσποινα Σιδεράτου και Σέλεϊ Αντερσον στον αγώνα Street Relays που θα πραγματοποιηθεί στον Πειραιά, ξεκινώντας στις 11 το πρωϊ από το Ρολόϊ στο Πασαλιμάνι.
Οι αθλήτριες θα τρέξουν σε ομάδες σκυταλοδρομίας των 4 ατόμων, σε απόσταση 2.500 μέτρων.
Το Τμήμα Βόλεϊ του ΑΟΦ Πορφύρας,  ενθαρρύνει την ενεργό συμμετοχή στο δρομικό κίνημα και είναι δίπλα στις δράσεις που οργανώνει ο Δήμος Πειραιά.
Εφόσον υπάρχουν γονείς από τις Παγκορασίδες Γ, Δ-Κλειώ και Ε, που θέλουν να τρέξουν μαζί με τα παιδιά τους ( με κόστος 3 ευρώ για κάθε γονιό, δωρεάν συμμετοχή για τα παιδιά του Δημοτικού και κάλυψη της σχετικής δαπάνης για τα παιδιά του Γυμνασίου από το Βόλεϊ του Πορφύρα ) μπορούν να ενημερώσουν σχετικά έως και την Τρίτη το βράδυ τις προπονήτριες ή τον  κ.Παναγιώτη  ή με μαίηλ στο porfyrasvolley@gmail.com
Το Σάββατο θα παραδοθούν σε όσες και όσους πάρουν μέρος στον αγώνα, από τους εφόρους του τμήματος, οι φανέλες με τα νούμερα τους και οι σκυτάλες που θα έχουν στα χέρια.