Σάββατο 14 Μαρτίου 2020

Στηρίζουμε ΄΄ Γιωργάκη΄΄ και ΄΄ Μανδραγόρα΄΄

Δύο Πειραιώτικες επιχειρήσεις εστίασης και τροφίμων,  έχουν ( διαχρονικά ) σταθεί στο πλευρό του Βόλεϊ του Πορφύρα, ως πολύτιμοι χορηγοί του τμήματος.
Σε αυτές τις δύσκολες και ιδιαίτερες περιστάσεις, είναι χρέος μας απέναντι τους ( έστω και αν ποτέ δεν έχουν ζητήσει τίποτα από εμάς ) να θυμίσουμε ότι στο 210-4538149 μπορείτε να παραγγείλετε delivery στην Οικογενειακή Ψησταριά ΄΄ Ο Γιωργάκης΄΄ στη γειτονιά μας, Λεωφόρο Χατζηκυριακού 101 ενώ πάντα έχει εξαιρετικά τρόφιμα ο ΄΄ Μανδραγόρας΄΄ στην Γούναρη 14-16, στο κέντρο του Πειραιά ( 210-4172961 ).
Και οι δύο επιχειρήσεις λειτουργούν, καθώς, δεν εντάσσονται στα απαγορευτικά μέτρα για τον ιό και έχουν αποδείξει ότι αξίζουν την εμπιστοσύνη μας.
Επειδή, βέβαια, ένας καλός καφές που δεν βάζει σε δοκιμασία το στομάχι μας, είναι πάντα...απαραίτητος, ο Βλάσσης σας περιμένει στο 210-4511118, σε έναν ακόμα σταθερό και πολύτιμο χορηγό μας, το ΄΄ Λιοντάρι του Πειραιά΄΄ ( Μαρίας Χατζηκυριακού 20, απέναντι από την εκκλησία της Ζωοδόχου Πηγής ) για take away καφέδες, ενδεχομένως και για delivery σε γειτνιάζοντα σημεία.
Η αλληλεγγύη και η συσπείρωση είναι στοιχεία που βοηθούν αυτές τις σκοτεινές ημέρες, μαζί με την έκφραση εμπιστοσύνης.