Τρίτη 23 Ιουνίου 2020

Συνεχίζει για 3η χρονιά η Αναστασία Ποντικάκη στον Πορφύρα



Στον ανανεωμένο Πορφύρα, συνεχίζει, με πρωταγωνιστικό ρόλο που κέρδισε με την συστηματική και συνεπή δουλειά της την προηγούμενη διετία, η Αναστασία Ποντικάκη.
Η Χανιώτισα κεντρική, η οποία γεννήθηκε το 2000 και ανήκει στον Κύδωνα -που διευκολύνει άψογα την Αναστασία μας στις σπουδές της ( θα γίνει μία πολύ καλή φυσικοθεραπεύτρια ) στον Πειραιά- κάνει την αρχή για τον ΄΄ νέο Πορφύρα΄΄ που δίνει χώρο σε ταλαντούχα παιδιά, με δίψα να διεκδικήσουν θέση και ρόλο στην Α1 με την φανέλα της ομάδας που δημιουργεί και αναδεικνύει αθλήτριες.
Η δήλωση της Αναστασίας μας, την οποία συνοδεύουμε με τις, παράλληλες, ευχαριστίες στους γονείς της, που μας την εμπιστεύονται ( Σ.Σ. το ήθος και η ειλικρινής εκτίμηση στον άνθρωπο έχουν μεγαλύτερη αξία από κάθε τίτλο....) και έχουν το κεφάλι τους ήσυχο :
'' Είμαι πολύ χαρούμενη που θα βρίσκομαι για 3η συνεχόμενη χρονιά στην οικογένεια του ΠΟΡΦΥΡΑ και ανυπομονώ για το ξεκίνημα της νέας αυτής χρονιάς. Εύχομαι η φετινή σεζόν να είναι γεμάτη υγεία, όρεξη για ομαδική δουλειά και επίτευξη των νέων στόχων ''.