Παρασκευή 12 Ιουνίου 2020

Τα καλύτερα έρχονται, με τον δικό μας τρόπο...

Στις 3 τελευταίες σεζόν, με την φανέλα και το σήμα του Πορφύρα, αγωνίσθηκαν για πρώτη φορά στην καριέρα τους, στην Α1 Εθνική Κατηγορία και μάλιστα ως βασικές, οι αθλήτριες Κελεσίδη, Κωνσταντέλλου, Μ.Ράπτη, Σαμπάτη, Σιδεράτου, όπως και αρκετά παιδιά που προέρχονται από την Ακαδημία μας ενώ έφθασαν χάρη στις εμφανίσεις τους με τον Πορφύρα έως την Εθνική ομάδα, οι Δραγουμάνου, Κωνσταντέλλου και τις ακολούθησε η Κελεσίδη.
Σε αυτή την τριετία αγωνίσθηκαν στην Α1 με τον Πορφύρα, 21 αθλήτριες από την Ακαδημία μας και παιδιά που αλλού δεν είχαν χρόνο συμμετοχής και εδώ βρήκαν.
Σταθερά και αταλάντευτα, ο Πορφύρας ακολουθεί την δική του λογική, στηρίζοντας την ανάδειξη νέων αθλητριών, που έχουν όρεξη να γίνουν καλύτερες.
Η προσφορά του Πορφύρα στο βόλεϊ, συνοψίζεται στις ευκαιρίες που δίνει, στην αφοσίωση του σε συγκεκριμένες αρχές και στην ειλικρίνεια που διέπει τις κινήσεις μας.
Ευχόμαστε σε όσες αθλήτριες έφυγαν από τον Πορφύρα, να έχουν ΥΓΕΙΑ, τις ευχαριστούμε για όσα έδωσαν και ελπίζουμε να αισθάνονται το ίδιο, καλωσορίζουμε όσες έρχονται και συνεχίζουμε με την δική μας φιλοσοφία, με την διαφορετικότητα μας.
Οχι, εμείς δεν έχουμε επαγγελματική προσέγγιση, αλλά, ο κόσμος πάντα έχει ανάγκη και τους ...μοναχικούς ερασιτέχνες....
Τα καλύτερα έρχονται ! Με τον δικό μας τρόπο...