Τρίτη 30 Ιουνίου 2020

Ευχαριστούμε την Μαριαλένα Δραγουμάνου, καλή συνέχεια στην επόμενη ομάδα της

Το κεφάλαιο των αποχωρήσεων και αποχαιρετισμών κλείνει με την ανακοίνωση της λήξης της συνεργασίας με την Μαριαλένα Δραγουμάνου, που αγωνίσθηκε με τον Πορφύρα για μία τριετία, ήταν η πρώτη σκόρερ της ομάδας μας στην Α1 σε αυτό το διάστημα και τη σεζόν 2018-2019 αναδείχθηκε πρώτη σκόρερ του πρωταθλήματος ενώ χάρη στις εμφανίσεις της με την κοκκινόμαυρη φανέλα, κλήθηκε στην Εθνική ομάδα.
Την ευχαριστούμε για την προσφορά της και της ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ και τα καλύτερα στην επόμενη ομάδα της.
Η Μαριαλένα θέλησε να προχωρήσει στην εξής δήλωση, που μέσα από τα πυκνά μηνύματα της περιγράφει, κατά την άποψη μας, ότι ακριβώς είναι ο Πορφύρας, η ΟΜΑΔΑ που αγαπούμε, στηρίζουμε και υπηρετούμε :
'' Ίσως να μην ήταν το ιδανικό φινάλε την φετινή σεζόν καθώς έμεινε μια γλυκόπικρη γεύση... Ίσως το ονειρευόμουν αλλιώς.....
Ήρθε η ώρα να πω αντίο στην ομάδα που είχα την τιμή να αποτελώ μέλος της για 3 χρόνια.... 3 χρόνια μια όμορφης συνεργασίας. Μέσα στην οικογένεια αυτή έμαθα πολλά, πήρα μαθήματα, έγινα πιο σκληρή και φεύγω γεμάτη. Τα συναισθήματα πολλά (χαρά, λύπη, θυμός, αγωνία) και οι εμπειρίες άλλες τόσες και αξέχαστες. Λάθη έκανα ελπίζω όμως λιγότερα από αυτά που έκανα σωστά, θέλοντας πάντα να προσφέρω τόσο σαν άνθρωπος όσο και σαν αθλήτρια, μακάρι λοιπόν να τα κατάφερα.
Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι ήταν δίπλα μου, τον κ. Νίκο, την κ. Τασούλα, τον Βλάσση, τον Γιώργο, τον κ. Δήμο, την κ. Αννα, φυσικά τους δύο μου προπονητές τον Βασίλη και την Πόπη και όλες τις συμπαίκτριες μου που μαζί καταφέραμε όσα καταφέραμε. Είμαι σίγουρη ότι θα συνεχίσει η ομάδα να μάχεται όπως ξέρει και στο τέλος θα τα καταφέρει.
Καλή συνέχεια από καρδιάς.#Lou ''