Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2021

Οκτώ τα κρούσματα κόβιντ στην ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Πορφύρα

 Μετά την ολοκλήρωση του ελέγχου με μοριακά τεστ στην ομάδα βόλεϊ Γυναικών του ΑΟΦ Πορφύρας και την ενημέρωση μας για τα αποτελέσματα, βρέθηκαν ακόμα 5 μέλη της ομάδας μας θετικά στον κορωνοϊό.

Συνολικά, ο Πορφύρας έχει 8 κρούσματα ( 6 αθλήτριες, 1 μέλος του τεχνικού τιμ και 1 μέλος του διοικητικού προσωπικού ).

Ευχαριστούμε το ΡΕΑ και προσωπικά τον διαπρεπή γιατρό Αλέξανδρο Τζεφεράκο ( ο οποίος δείχνει στην πράξη ότι είναι άνθρωπος της προσφοράς και της αρωγής... ), όπως και την Διεύθυνση Μικροβιολογικού, για την άψογη υποστήριξη.

Παράλληλα, το ενδιαφέρον του Δημάρχου Πειραιά Γιάννη Μώραλη και του Προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Πειραιά Νίκο Πλατανησιώτη, για την εξέλιξη της υγείας των νοσούντων μελών της ομάδας μας, δίνει την αίσθηση ότι δεν είμαστε μόνοι σε αυτή την περιπέτεια.

Λειτουργώντας ως ορίζει το Υγειονομικό Πρωτόκολλο, ενημερώσαμε την ΕΟΠΕ και όλα τα άτομα που νοσούν είναι σε καραντίνα ενώ και η υπόλοιπη ομάδα ακολουθεί τις σχετικές οδηγίες ΕΟΔΥ και Πολιτικής Προστασίας.

Προς το παρόν, η κατάσταση της υγείας των 8  νοσούντων είναι ελεγχόμενη, ωστόσο, χρειάζεται προσοχή καθώς από τα 8 άτομα, τα 5 πήγαν χωρίς συμπτώματα στον μοριακό έλεγχο.

Ελπίζουμε το κακό να σταματήσει εδώ και τα 8 άτομα να ταλαιπωρηθούν κατά το δυνατόν λιγότερο.

Ονόματα δεν θα αναφέρουμε, σεβόμενοι προσωπικά δεδομένα, αλλά, ούτως ή άλλως, πονάμε και υποφέρουμε όλοι μαζί, ως ΟΜΑΔΑ...

Με την βοήθεια του Θεού, όλα θα πάνε καλά.

Ψυχραιμία και υπομονή. 

Αλλωστε, η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη γιατί είναι μία πρωτόγνωρη και ιδιαίτερη κατάσταση, που θέλει αντοχές.