Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2021

MVP της αγωνιστικής η Ταϊνά Ροντρίγκες, η Βραζιλιάνα διαγώνια του Πορφύρα Η Βραζιλιάνα διαγώνια Ταϊνά Ροντρίγκες Σοάρες του Α.Ο.Φ. Πορφύρας είναι η MVP της 4ης αγωνιστικής, η οποία ολοκληρώθηκε την Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου με τις αναμετρήσεις του Άρη με τον Ηλυσιακό και του Αίαντα Ευόσμου με τον Πορφύρα.

Η Ταϊνά Ροντρίγκες ήταν η απόλυτη πρωταγωνίστρια στη νίκη του Πορφύρα στην έδρα του Αίαντα Ευόσμου με 3-1 σετ και με 38 πόντους έκανε ρεκόρ πόντων στην ιστορία της ομάδας του Πειραιά στη Volley League Γυναικών. Η Ροντρίγκες πέτυχε 38 πόντους σε 4 σετ με 38/73 τελειωμένες επιθέσεις (52% αποτελεσματικότητα).

Για την ανάδειξή της ως MVP η Ταϊνά Ροντρίγκες δήλωσε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω την ομάδα μου, τον Πορφύρα, για την ευκαιρία που μου έδωσε και για την σιγουριά που μου παρέχει. Δουλεύουμε σκληρά κάθε ημέρα και αυτό το βραβείο είναι η συγκομιδή που ήλθε από όσα σπείραμε. Τα κορίτσια, το προπονητικό τιμ και ο κύριος Νίκος, ο Πρόεδρος της ομάδας, με βοηθούν πάρα πολύ. Αυτή η διάκριση ήλθε χάρη σε εκείνους».

Από τον Πορφύρα, ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στην Ταϊνά και σε ΟΛΗ την ομάδα, καθώς, η ατομική διάκριση πάντα περνά μέσα από τη συνολική προσπάθεια και πρόοδο, ειδικά στα ομαδικά σπορ.