Τετάρτη 31 Μαρτίου 2021

Πορφύρας-ΑΟ Θήρα 0-3 σετ στο Κύπελλο, βράβευση για την Ταϊνά Ροντρίγκες

 Πορφύρας-Θήρα 0-3 σετ ( 19-25, 16-25, 26-28 ) στο Σαλπέας, για το Κύπελλο Ελλάδος Βόλεϊ Γυναικών.

Οι επιπτώσεις του κορωνοϊού στην ταλαιπωρημένη ομάδα μας ήταν εμφανείς ενώ έλειψαν οι Νικολάκη, Γιαννέλου και για  λόγους υγείας ο προπονητής μας Βασίλης Πανδής, με συνέπεια η Πόπη Καλλή να καθοδηγήσει μόνη αυτή την φορά τον Πορφύρα.

Αν μη τι άλλο, υπήρχε αγωνιστικότητα, παρά τα πολλά προβλήματα ασθενειών και τραυματισμών ενώ στο τρίτο σετ χάθηκε ευκαιρία ώστε να δοθεί, ενδεχομένως, άλλη εικόνα στη ροή του αγώνα.

Πριν από το ματς, βραβεύθηκε η αθλήτρια του Πορφύρα Ταϊνά Ροντρίγκες ως MVP της τελευταίας ολοκληρωμένης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, χάρη στους 38 πόντους που είχε σημειώσει απέναντι στον Αίαντα Ευόσμου στη Θεσσαλονίκη.

Την βράβευση έκανε ο Πρόεδρος της Δημοτικής Ραδιοφωνίας Πειραιά και Αντιπρόεδρος του μαιευτηρίου ΡΕΑ Αλέξανδρος Τζεφεράκος που τιμά το Βόλεϊ του Πορφύρα με την αγάπη και την αρωγή του.

Θερμά ευχαριστήρια στον μεγάλο φίλο του Πορφύρα ( ειδικά δε του βόλεϊ του συλλόγου....) Δήμο Κουτσονικολή και τον Χρήστο Βλαχάκη, που βοήθησαν ώστε να αποφύγουμε σήμερα οδυνηρές περιπέτειες. 

Το Σάββατο, με όσα παιδιά είναι υγιή, πετάμε στη Σαντορίνη για τον επαναληπτικό με τον ΑΟ Θήρας.