Δευτέρα 15 Μαρτίου 2021

Γιατί ο Πορφύρας, είναι μία ΑΛΛΗ ομάδα...

 Καλή Σαρακοστή από το Βόλεϊ Γυναικών του Πορφύρα !

Μετά από 23 ημέρες απόλυτου σεβασμού στην ατομική-δημόσια υγεία και το κοινωνικό σύνολο, αύριο θα έχουμε για πρώτη φορά στην προπόνηση, διψήφιο αριθμό αθλητριών, καθώς, το ένα μετά το άλλο τα μοριακά τεστ στα οποία υπεβλήθησαν την Κυριακή οι νοσούσες από κορωνοϊό,  βγαίνουν ( επιτέλους...) αρνητικά.

Δε ρισκάραμε τίποτα, δεν πήγαμε με οδηγό το 7ήμερο του Πρωτοκόλου ή το 10ήμερο το ΕΟΔΥ, δεν επιζητήσαμε μεσοβέζικες λύσεις και κινηθήκαμε με υπευθυνότητα, με τη συνεργασία των αθλητριών μας που ήδη έχουν περάσει και από καρδιολογικές εξετάσεις.

Ο κορωνοϊός είναι παροδικός ως προς την ορμή του, το Βόλεϊ του Πορφύρα είναι 30 χρόνια όρθιο, έχει 220 κορίτσια στην Ακαδημία του και οφείλει να δείχνει σεβασμό στην ΥΓΕΙΑ, υπευθυνότητα και ήθος, πέρα και πάνω από εφήμερα αποτελέσματα και δίχως κουτοπονηριές και τσαπατσουλιές.

Σε αυτή την, τεράστια περιπέτεια, πραγματική Οδύσσεια με 8 κρούσματα σε μία οικογενειακή ομάδα, ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πειραιά Νίκος Πλατανησιώτης,, ο Πρόεδρος του Καναλιού Ενα του Πειραιά Αλέξανδρος Τζεφεράκος, ο Πρόεδρος του ΟΠΑΝ του Δήμου Πειραιά Σήφης Βουράκης, μας στήριξαν απόλυτα.

Με την στάση ευθύνης, ανταποδίδουμε την εμπιστοσύνη τους, μαζί με ένα ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ...

Καλύτερα με 6 στο γήπεδο, παρά να ρισκάρουμε το παραμικρό.

Γιατί, δεν είναι απλώς αθλήτριες.

Κυρίως, είναι παιδιά μας. Και παίζουν γιατί αγαπούν την ΟΜΑΔΑ.