Παρασκευή 19 Μαρτίου 2021

Διακοπή του πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής Βόλεϊ Γυναικών

 Κορωνοϊός- Volley League Γυναικών, 2-0....

Αγωνισθήκαμε, αλλά, χάσαμε...Από μία σειρά λαθών...
Το 1-0 ήταν πέρσι, με την μη ολοκλήρωση του πρωταθλήματος και το 2-0 τώρα, με την απόφαση της ΕΟΠΕ για διακοπή του πρωταθλήματος, στο οποίο ο Πορφύρας έδωσε μόλις 7 ματς σε 6 μήνες...
Μένει να ανακοινωθεί και ότι το πρωτάθλημα θα θεωρηθεί ως μη γενόμενο, δηλαδή, χωρίς πρωταθλητή και υποβιβασμούς.
Η ΕΟΠΕ με τα σωματεία θα κλείσουν τη σεζόν, πάντως, με την διοργάνωση Λιγκ Καπ.
Η ουσία είναι ότι ο Πορφύρας πλήρωσε βαρύτατο τίμημα, καθώς, 8 μέλη της ομάδας μας νόσησαν και ταλαιπωρία-αγωνία-έξοδα προστέθηκαν στην, καταστροφική από κάθε άποψη, φετινή σεζόν.
Ωστόσο, στη ζωή υπάρχουν δυσκολίες πολύ μεγαλύτερες, συχνά αξεπέραστες.
Για εμάς πρόβλημα είναι η διακοπή του πρωταθλήματος, για πολλούς άλλους ο θάνατος από τον ιό, η ανεργία, η έλλειψη βασικών αγαθών, οι ψυχασθένειες.
Ας μένουμε ρεαλιστές και σοβαροί, με αίσθημα ευθύνης όχι μόνο προς τους εαυτούς μας αλλά και προς την κοινωνία.
Εχουμε την ΥΓΕΙΑ μας, θα μείνουμε στις επάλξεις πολεμώντας, με όσο πείσμα και κουράγιο απέμεινε και με όποιες δυνάμεις και από την Δευτέρα, ανεξάρτητα από το Λιγκ Καπ, θα ξεκινήσουμε να φτιάχνουμε την ομάδα της σεζόν 2021-2022, ελπίζοντας ότι στην 6η παρουσία του Πορφύρα στην Α1 Εθνική Κατηγορία ΟΛΟΙ θα έχουν μάθει από τα σφάλματα που μας έφεραν στο σημείο να βιώνουμε τις συνέπειες του λουκέτου, ως κατάληξη μιας πολύμηνης ψυχοφθόρας διαδικασίας.
Τουλάχιστον, μένει η υπερηφάνεια για την στάση που έδειξαν αθλήτριες, προπονητές, παράγοντες του Βόλεϊ του Πορφύρα, μέσα σε αυτή την λαίλαπα...
Εμείς κάναμε πολλά περισσότερα από όσα μπορούσαμε και έπρεπε....
Ψηλά το κεφάλι.