Πέμπτη 7 Απριλίου 2022

Affidea και Πορφύρα στέλνουν μήνυμα πρόληψης ενώνοντας τον Αθλητισμό με την Υγεία





Ο όμιλος διαγνωστικών κέντρων Affidea, σταθερά δίπλα στους αθλητές, προσφέρει τη στήριξή του στο τμήμα βόλεϊ Γυναικών του ΑΟΦ Πορφύρας, που εκπροσωπείται στην Α1 Εθνική Κατηγορία από την Γυναικεία ομάδα του και στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα από 10 ομάδες Νεανίδων-Κορασίδων-Παγκορασίδων- Γυναικεία ομάδα βόλεϊ Πορφύρα για την περίοδο 2021-2022.

Με υψηλό αίσθημα ευθύνης, μέσω της συνεργασίας αυτής, παρέχει στις αθλήτριες τα απαραίτητα εφόδια ως προς την υγειονομική τους κάλυψη βάσει προπονητικού πρωτοκόλλου, προκειμένου να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους για διάκριση στον αθλητισμό. 

Με το μότο «πάνω από όλα είναι η υγεία» ο ΑΟΦ Πορφύρας και η Affidea έστειλαν το δικό τους μήνυμα για την πρόληψη. Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Υγείας, αντιπροσωπεία της ομάδας επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις του διαγνωστικού κέντρου Affidea Πειραιά στην Ακτή Μουτσοπούλου 58-60, με στόχο να υπενθυμίσει ότι η πρόληψη είναι το καλύτερο δώρο για τον εαυτό μας. 

H υγεία μας είναι το πολυτιμότερο αγαθό και για τον λόγο αυτό η Affidea έχει θέσει ως προτεραιότητα την ενίσχυση πρωτοβουλιών που σχετίζονται με την σωστή ενημέρωση του κοινού γύρω από θέματα πρόληψης και έγκαιρης διάγνωσης.  Η Affidea Πειραιά λειτουργεί με καταξιωμένο ιατρικό προσωπικό και σύγχρονο εξοπλισμό, καλύπτοντας την ευρύτερη περιοχή του Πειραιά. Ο σεβασμός προς τον άνθρωπο, οι υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και η διαρκής εξέλιξη αποτελούν τον πυλώνα λειτουργίας του Διαγνωστικού Κέντρου, το οποίο έχει κερδίσει εδώ και χρόνια την εμπιστοσύνη των εξεταζόμενων.

Ο ΠΟΡΦΥΡΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΥΓΕΙΑΣ

Το τμήμα Βόλεϊ Γυναικών του Πορφύρα, με αφορμή την σημερινή Παγκόσμια Ημέρα Υγείας, εκφράζει την ιδιαίτερη ικανοποίηση για το γεγονός ότι οι αθλήτριες του έχουν την χαρά και το προνόμιο να γυμνάζονται διεκδικώντας το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για τη σωματική και ψυχική υγεία τους, κάτω από την ομπρέλα της ασφάλειας του κορυφαίου Ομίλου @AffideaGreece #AffideaGreece. Το πρώτιστο αγαθό στη ζωή μας, η υγεία, είναι εκείνο που οφείλουμε να προσέχουμε όχι μόνο με τον υπεύθυνο τρόπο άθλησης, αλλά, επίσης, με την σωστή διατροφή μας, τον σεβασμό στο περιβάλλον και στο συνάνθρωπο, όπως και με τη θετική στάση ζωής. Ευχαριστούμε τον Ομιλο @AffideaGreece  #AffideaGreece  γιατί είναι, με φερεγγυότητα, λαμπρή επιστημονική κατάρτιση και ανθρωπιά, δίπλα μας και ελπίζουμε ότι αυτό που εν πολλοίς θεωρείται αυτονόητο, θα αποκτήσει την προτεραιότητα που αξίζει να έχει τόσο στη σκέψη μας όσο και στις συνήθειες και στις πράξεις μας. Η πανδημία, οι ολοένα αυξανόμενες επιπτώσεις των ασθενειών που μας ήταν ήδη γνωστές, οι συνέπειες της αλόγιστης χρήσης των φυσικών πόρων, η έλλειψη άθλησης, αφήνουν θλιβερό αποτύπωμα. Ας αναλογισθούμε, όχι μόνον επετειακά, ότι η υγεία μας είναι ένα δώρο που απαιτεί την δική μας ανταπόδοση σε αγάπη και σεβασμό για τον εαυτό μας, την κοινωνία, τον πλανήτη μας .