Δευτέρα 13 Ιουνίου 2022

'' Είμαι ευγνώμων στον Πορφύρα ! ''

 Από σήμερα ξεκινά το ταξίδι στο νέο σταθμό της καριέρας της η Ταϊνά Ροντρίγκες, η Βραζιλιάνα διαγώνιος που αναδείχθηκε δεύτερη σκόρερ στο πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής με τον Πορφύρα.

Μεταγράφηκε στην Ταουμπάτε του Σάο Πάολο, καθώς, πρώτιστη επιθυμία της ήταν να μείνει στην πατρίδα της, δίπλα στη μητέρα και τα αδέλφια της. 

Της ευχόμαστε καλή τύχη και εκείνη από την πλευρά της μας συγκίνησε με το '' αντίο '' ( ; ) στον Πορφύρα, καθώς, εντέλει υπάρχουν σε αυτή τη ζωή και άνθρωποι που δεν είναι αχάριστοι και αγνώμονες : 

'' Πριν από όλα θέλω να ευχαριστήσω τον Θεό για την ευκαιρία που μου πρόσφερε να παίξω για τον Πορφύρα και κατά δεύτερο να ευχαριστήσω την ομάδα του Πορφύρα για αυτή την ευκαιρία να είμαι μέλος της. Είχαμε 2 σεζόν με μάχες, αλλά, πάντα ο Πορφύρας επιβιώνει. Δεν πετύχαμε τον στόχο μας, αλλά, σίγουρα βγαίνουμε καλύτεροι, πιο αληθινοί, περισσότερο έμπειροι άνθρωποι. Ευχαριστώ όλους στον Πορφύρα γιατί με έκαναν καλύτερη ως παίκτης και ως άνθρωπο. Εχετε την αιώνια ευγνωμοσύνη μου ''. 

Η Ταϊνά έχει το ρεκόρ πόντων στην ιστορία του Πορφύρα με τους 38 που σημείωσε απέναντι στον Αίαντα Ευόσμου στη Θεσσαλονίκη, έφυγε πλήρως τακτοποιημένη σε όλα και για όλα και θα την περιμένουμε πάλι πίσω, μαζί με την μητέρα της Φρανσίσκα, την άλλη φορά.

Να σε έχει καλά ο Θεός...