Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2022

Προσφορά για πλήρη καρδιολογικό έλεγχο με 10 ευρώ


Το τμήμα βόλεϊ Γυναικών του ΑΟΦ Πορφύρας στο πλαίσιο της προσπάθειας που καταβάλλει για παροχή σωστών υπηρεσιών, εξασφάλισε μία προνομιακή παροχή-προσφορά για τα μέλη της Ακαδημίας μας, σε συνεργασία με το υπερσύγχρονο διαγνωστικό κέντρο Olympic Diagnostic Πειραιά ( Ασκληπιού 38 ).

Με 10 ευρώ, κάθε αθλήτρια μας, μπορεί να κάνει στο συγκεκριμένο κέντρο ( Σάββατο ή Κυριακή, άρα σε ημέρες δίχως εκπαιδευτικές υποχρεώσεις και με μεγαλύτερη ευελιξία των γονιών ), πλήρη καρδιολογικό έλεγχο ( με καρδιολογική εξέταση, triplex καρδιάς, ηλεκτροκαρδιογράφημα ).

Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η αθλήτρια να έχει ΑΜΚΑ και να είναι ενεργή η ασφάλιση της.

Μετά την εξέταση, ο καρδιολόγος θα υπογράφει την Κάρτα Αθλησης της αθλήτριας, την ιατρική βεβαίωση και την ιατρική γνωμάτευση. 

Την Κάρτα Αθλησης την έχουν ήδη πάρει οι αθλήτριες μας με δελτίο και θα θα την δώσουμε και σε όσα παιδιά δίχως δελτίο, εκφράσουν ενδιαφέρον.

Οι εξετάσεις θα γίνονται σε γκρουπ και για την ομαδοποίηση τους θα πρέπει να εκδηλωθεί ενδιαφέρον από τις αθλήτριες ή τους γονείς τους, είτε προς τους εφόρους και προπονητές είτε με μέϊλ στο porfyrasvolley@gmail.com

Δεν θα κλείνονται ραντεβού με επαφή με το Olympic Diagnostic Πειραιά, αλλά, μόνο μέσω του τμήματος βόλεϊ του Πορφύρα ενώ η συναλλαγή ( με απόδειξη ) θα γίνεται στο κέντρο.

Το ίδιο διαγνωστικό κέντρο προσφέρει με 10,70 ευρώ ή 17,12 ευρώ πακέτα αιματολογικών εξετάσεων στις αθλήτριες του βόλεϊ του Πορφύρα και για αυτά, θα ενημερωθούν το Σαββατοκύριακο τα παιδιά με έντυπο που θα τους δοθεί. 

Μετά την παροχή του ενός μηνός έκπτωση από τον Ομιλο Φροντιστηρίων ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ, ακολουθεί τώρα αυτή η υγειονομική προσφορά και θα έχουμε και συνέχεια για τις αθλήτριες βόλεϊ του Πορφύρα.