Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2022

Το 1ο Συνέδριο Γυναικείου Αθλητισμού στον Πειραιά στις 21/11


 

1ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ από το GAZZETTA WOMEN

THE GWOMEN SPORTS SUMMIT

21 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΕΙΡΑΙΑ  

EMPOWERMENT / EQUALITY / INSPIRATION

LIQUID PUBLISHING

Τηλέφωνο για πληροφορίες 

2144025000

Ο γυναικείος αθλητισμός έχει φωνή και ήρθε η ώρα να ακουστεί.

Το Gazzetta διοργανώνει το πρώτο συνέδριο για τον γυναικείο αθλητισμό, στις 21 Νοεμβρίου στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, προσκαλώντας Ελληνίδες πρωταθλήτριες και σημαντικές προσωπικότητες που μας εμπνέουν από το χώρο του αθλητισμού. Ο γυναικείος αθλητισμός απέκτησε τη δική του φωνή στο Gazzetta Women το οποίο δίνει στον γυναικείο αθλητισμό την προσοχή που αξίζει σε όλο του το φάσμα. Οχι μόνο στο αμιγώς αθλητικό κομμάτι των γυναικών, αλλά και στην διοίκηση, την οργάνωση, την έμπνευση.

Το Gazzetta και το Gazzetta Women θα καλωσορίσουν στην σκηνή γυναίκες από την Ελλάδα, την Ευρώπη και όλο τον κόσμο για να μοιραστούν τις εμπειρίες τους και τις ιστορίες τους έχοντας ως στόχο να εμπνεύσουν κι άλλες γυναίκες.

Το "Τhe GWomen Sports Summit" θα εστιάσει σε τρεις βασικούς πυλώνες: Empowerment, Equality, Inspiration όπου εξέχουσες προσωπικότητες θα παρευρεθούν και θα συνομιλήσουν στα panels.

Τιμές εισιτηρίων : 

20€ για φυσική παρουσία (συμπεριλαμβάνεται coffee break, lunch break και goodie bag)

5€ για live streaming με κωδικό

**Τα έσοδα από τα εισιτήρια θα διατεθούν για φιλανθρωπικές δράσεις μέσω του ΜΚΣ "Δεσμός" και του ΜΚΣ "Εleven Campaign" και θα ανακοινωθούν σύντομα.