Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2022

Η φιλοσοφία δεν αλλάζει, πάνω από όλα η Ακαδημία !


Σταθερά και αταλάντευτα, το τμήμα βόλεϊ Γυναικών του Πορφύρα ακολουθεί την φιλοσοφία του ''ενιαίου δόγματος'' Ακαδημίας και Γυναικείας ομάδας, με την προώθηση αθλητριών από το φυτώριο μας.

Στις 16 αθλήτριες της Γυναικείας, οι 7 ( Θαλασσινού, Λιάρου, Μπουτσελάκου, Α.Σακιζλή, Τσένη, Φραγκοπούλου, Κοκκόνη ) προέρχονται από την Ακαδημία μας ενώ στις προηγούμενες εβδομάδες συμμετείχαν στις προπονήσεις της Γυναικείας οι  Μπάγια ( 2004 ), Καριπίδη ( 2006 ), Πρέκα ( 2006 ) και απόψε θα έχει αυτή την ευκαιρία η επίσης γεννημένη το 2006, ακραία, Δήμητρα Πανούση.

Οι συμμετοχές στη Γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Πορφύρα, προκύπτουν ανάλογα με τις ανάγκες της προπόνησης και σύμφωνα με την αξιολόγηση των αθλητριών Νεανίδων και Κορασίδων, ως επιβράβευση αλλά και προκειμένου να είναι διευρυμένη η ''δεξαμενή'' επιλογών για την Γυναικεία.

Αν υπήρχαν κανονισμοί και διάθεση να εφαρμοσθούν, ο καθαρός και συνεπής Πορφύρας θα ήταν και στην εφετινή σεζόν στην Volley League, αλλά, όσο άδικο και αν είναι αυτό που συνέβη, εμείς θα συνεχίσουμε όπως γνωρίζουμε.