Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2022

Για εσένα θα παίζουμε !



Στη μνήμη και στην ηθική κληρονομιά του Μανώλη Κελέκου, έχει την ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ να αγωνίζεται το βόλεϊ του Πορφύρα, σε όλα τα επίπεδα.

Τον Οκτώβριο του 2015 μας δόθηκε η δυνατότητα να παίξουμε στην Α1 Εθνική και τότε ΜΟΝΟ ο κυρ Μανώλης, η κα Τασούλα, η Εβελίνα Θαλασσινού, η Νόβη Γκούρα και η Αννα Μαρία Θεοχάρη είχαν πεί '' ναι, πάμε ! '' . 

Ολοι οι άλλοι...κρύφθηκαν, μη χάσουν το μεροκάματο ή  ( αυτό είναι ανθρώπινο ) φοβήθηκαν την ευθύνη.

Είκοσι χρόνια είναι στο τμήμα ο κος Νίκος, ας μην ανοίξει το στόμα του...

Ο Πορφύρας έδωσε ευκαιρία σε πολλές και πολλούς.

Και είναι η ΜΟΝΗ ομάδα όπου ο υπεύθυνος της  απομάκρυνε την κόρη του, αλλά, έδωσε τη δυνατότητα σε πολλούς και πολλές να βάλουν παράσημο στο βιογραφικό τους και παράλληλα, τουλάχιστον 26 αθλήτριες που ξεκίνησαν από την Ακαδημία μας ή έπαιξαν μαζί μας ως Κορασίδες ή Νεάνιδες και ας ήλθαν από αλλού, αγωνίσθηκαν με την  φανέλα του Πορφύρα στην Α1 ,  οι : Ανδρακάκου, Αφεντάκη, Βαλσαμάκη,  Ευθυμιάδη, Ε.Ζαννή, Κ.Ζαννή,Θαλασσινού, Καλόσακα, Κοκκόνη, Κουόλ, Λιάρου, Μπούρμπη, Μπουτσελάκου, Παλημέρη, Περέρα, Ποντικάκη, Α.Πρίφτη, Μ.Ράπτη, Κ.Ράπτη, Α.Σακιζλή, Σταματίου, Τσένη, Φερούση, Φραγκοπούλου, Χαλβατζή, Χονδρουδάκη.

21 από αυτά τα παιδιά είναι μαζί μας από Μίνι.

ΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΕΤΥΧΕΙ ΑΥΤΟ ΣΤΗΝ Α1  ;

ΚΑΝΕΙΣ !! 

Ο Πορφύρας ΑΥΤΟΣ είναι !

Πάμε λοιπόν να τιμήσουμε σε αυτή τη σεζόν,  τη μνήμη του κυρ Μανώλη, γιατί εμείς δεν τον ξεχάσαμε ποτέ, αντίθετα με τους υποκριτές και ψεύτες με την αδύναμη μνήμη.